Οι Επαγγελματιες της Κομοτηνης ενωθηκαν για καλο σκοπο

Φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ για την ενίσχυση του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ στο πλαίσιο της Δράσης «Ο Αη-Βασίλης άργησε μία μέρα»

Οι επαγγελματίες της Κομοτηνής έστειλαν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για έναν πολύ καλό σκοπό, αυτόν της ενίσχυσης του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ. Αυτό συντελέστηκε με την διεξαγωγή ενός φιλανθρωπικού τουρνουά το απόγευμα της Τετάρτης, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης «Ο Αη-Βασίλης άργησε μία μέρα» στο οποίο νικήτρια αναδείχθηκε η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη.
 
Συγκεκριμένα, στο τουρνουά πήραν μέρος  οι Ψυκτικοί, οι Μηχανοτεχνικοί, οι Καφεποτοπώλες, οι Ζυθεστιάτορες και η μεικτή οδηγών ταξί και λοιπών επαγγελματιών. Στον τελικό προκρίθηκαν οι Μηχανοτεχνικοί με τους Καφεποτοπώλες με το παιχνίδι να λήγει χωρίς νικητή εντός παρκέ, καθώς οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες και συμφώνησαν να λήξουν το παιχνίδι έτσι, δεχόμενοι το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.
 
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν μέλη του Συλλόγου «Ηρόδικος» ενώ στη γραμματεία υπεύθυνος ήταν ο Κίμωνας Λεχούδης. Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια, χειροκρότησε τις ενέργειες των αθλητών, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, απολαμβάνοντας την στιγμή.
 
Ευχή όλων ήταν να επαναληφθεί και την επόμενη χρονιά η δράση με ακόμα πιο οργανωμένο τρόπο και περισσότερο κόσμο στην κερκίδα, καθώς ο σκοπός είναι ιερός.

Ανέστης Βαφειάδης «Οι Επαγγελματίες της Κομοτηνής δείχνουν το ανθρώπινο πρόσωπο τους» 

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης κ. Ανέστης Βαφειάδης μίλησε για την αξία της διεξαγωγής της δράσης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αποδεικνύοντας πως είναι άνθρωποι με ευαισθησίες. «Φέτος η μορφή των αγώνων είναι διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια, καθώς συμμετέχουν οι επαγγελματίες του νομού, τους οποίους οφείλω να ευχαριστήσω» ήταν τα λόγια του κ. Βαφειάδη που συμπλήρωσε πως «ο αγώνας αποτελεί ακόμα μία απόδειξη πως η αγορά έχει κοινωνικές ευαισθησίες και οι επιχειρηματίες δεν είναι το κεφάλαιο της πόλης αλλά άνθρωποι της καθημερινότητας και του μόχθου».
 
Από πλευράς της, η κ. Άρτεμις Τσολάκη ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή και το μήνυμα που στέλνουν με αυτούς τους αγώνες, ανακοινώνοντας πως μετά το παιχνίδι των Σαπών, το οποίο μετατέθηκε εκ νέου στις 17 Μαρτίου, θα ανακοινωθούν συνολικά τόσο τα οικονομικά στοιχεία όσο και οι παραλήπτες της χρηματικής ενίσχυσης από τις δράσεις του αργοπορημένου Άη Βασίλη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.