Οι εως τωρα πληροφοριες για την υποθεση του 6χρονου Μεχμεταλη Σεζαλ

Μία προσαγωγή εν αναμονή διενέργειας νεκροψίας – νεκροτομής σήμερα το μεσημέρι

Νεκρός βρέθηκε τελικά ο 6χρονος κωφός συμπολίτης μας Μεχμεταλή Σεζάλ, ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ της Κυριακής, 22 Ιανουαρίου.

Βρέθηκε δεμένος και σκεπασμένος με μπουφάν

Το άψυχο σώμα του εντόπισαν αστυνομικοί κατά την διενέργεια ερευνών σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην οδό Ψάλτη 25, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Νίκο Κιφνίδη, που έσπευσε στο σημείο για αυτοψία, βρέθηκε στον εξωτερικό χώρο αυτού, σκεπασμένο με ένα μπουφάν και με δεμένα τα άκρα του.
 
Η  νεκροψία – νεκροτομή έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να γίνουν γνωστά νωρίς το μεσημέρι, ενώ όπως τόνισε ο κ. Κιφνίδης που εξέτασε τον 6χρονο δεν έφερε πολλές κακώσεις εξωτερικά, παρά μόνο κάποιες εκδορές γύρω από  την στοματική κοιλότητα στο άνω και κάτω χείλος.
 
Για την υπόθεση προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής, νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, ένας 15χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι επίσης κωφός και φέρεται να είναι εκείνος που υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρέθηκε ο 6χρονος.
 
Η εξαφάνιση του παιδιού, το οποίο διέμενε στην περιοχή του Αλάν Κουγιού, δηλώθηκε από τον πατέρα του το βράδυ της Κυριακής, 22 Ιανουαρίου, ενώ σχετική ειδοποίηση “Amber Alert” εξέδωσε και το «Χαμόγελο του παιδιού».

Η αστυνομία έως και αυτή την ώρα, δεν έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.