Οι εικονικες κλησεις επεστρεψαν στα παρμπριζ των αυτοκινητων

Ο δήμος Κομοτηνής αποφάσισε να δώσει άλλη μια ευκαιρία στο μέτρο

Επέστρεψαν στα παρμπρίζ αυτοκινήτων οι εικονικές κλήσεις του δήμου Κομοτηνής για όσους οδηγούς σταθμεύουν το όχημά τους στους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης χωρίς να έχουν προμηθευτεί την απαραίτητη κάρτα στάθμευσης. 

Ήταν Απρίλιος του 2017 όταν ο Δήμος Κομοτηνής αποφάσισε να επαναφέρει το μέτρο μετά την ολοκλήρωση του ποδηλατόδρομου, που ουσιαστικά στάθηκε η αφορμή για την αναστολή του μέτρου, χωρίς ωστόσο το εγχείρημα να στεφθεί από επιτυχία, με εξαίρεση τις πρώτες μέρες λειτουργίας του.


Με την έναρξη του νέου έτους ο δήμος αποφάσισε να δώσει άλλη μια ευκαιρία στο μέτρο επιδίδοντας και πάλι τις γνωστές εικονικές κλήσεις στις οποίες αναγράφεται: «Τη φορά αυτή δεν θα σου κόψουμε κλήση. Από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ξεκινάει ο έλεγχος στους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης (κάρτα). Βοήθησε κι εσύ για μια πόλη χωρίς κυκλοφοριακά προβλήματα και με σεβασμό στους πολίτες». Σήμερα μάλιστα ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτρης Πολιτειάδης θα παραθέσει σχετική συνέντευξη τύπου για τις λεπτομέρειες.
 
Μέλλει να δούμε στην πράξη αν θα έχει ή όχι εφαρμογή και στην περίπτωση αυτή η ρήση αγνώστου πατρότητας που απασχόλησε πρόσφατα τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα περί παράνοιας. Για να μην θυμηθούμε βεβαίως και το περίφημο «το δις εξαμαρτείν»…Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.