Οι αστυνομοι της ΔΙΑΣ εδωσαν τη λυση

Απαρατήρητα

Ένα περιστατικό το οποίο αναδεικνύει δυσλειτουργίες στο δημόσιο σύστημα υγείας σε περιόδους κρίσιμες διηγήθηκε δια τηλεφώνου στην εφημερίδα μας πολίτης. Όχι όμως για να δημοσιοποιήσει τα κακώς κείμενα αλλά και για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε ένα άλλο κομμάτι του κρατικού μηχανισμού που επέδειξε την μέγιστη ευαισθησία και έδωσε λύση στο πρόβλημα.

Σύμφωνα με την πολίτη όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα της, παραπληγική και με άνοια χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Πράγματι το ασθενοφόρο ήρθε και μετέφερε την ασθενή στο νοσοκομείο. Όταν της παρασχέθηκαν όλες οι απαραίτητες φροντίδες η ασθενής, λόγω της υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία, κρίθηκε ότι δεν θα έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο αλλά να επιστρέψει στο σπίτι της. Και εδώ αρχίζει ο παραλογισμός αφού, όπως μας διηγήθηκε η πολίτης, το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να επιστρέψει την ηλικιωμένη σπίτι. Μην έχοντας τρόπο να μεταφέρει η πολίτης την ηλικιωμένη σπίτι της, στράφηκε προς την ελληνική αστυνομία προκειμένου να καταγγείλει το γεγονός. Και οι αστυνομικοί έκαναν πολλά παραπάνω από την απλή καταγραφή της καταγγελίας. Έδωσαν λύση άμεσα. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ  πήγαν στο νοσοκομείο, πήραν στα χέρια τους τη γυναίκα και την επιβίβασαν σε ΙΧ μεταφέροντας την σπίτι.

Η πολίτης μας διηγήθηκε το παραπάνω περιστατικό, όπως μας είπε, όχι μόνο για να καταγγείλει την απίστευτη ταλαιπωρία και αγωνία την οποία βίωσε αυτή και η οικογένειά της, αλλά για να ευχαριστήσει εκ βάθους καρδίας τους αστυνομικούς, που παρότι δεν ενέπιπτε στα καθήκοντά τους, ενδιαφέρθηκαν και έδωσαν λύση άμεσα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.