Οι Αη Βασιληδες τρεχουν… για καλο σκοπο (+Video)

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, συγκεντρώνοντας ελαιόλαδο στην δράση Run-Santa Run στην οποία Αη Βασίληδες θα τρέξουν σε όλη την πόλη καταλήγοντας στην πλατεία όπου θα ανάψουν το χριστουγεννιάτικο δένδρο

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, σε συνεργασία με τη ΣΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, τον Α.Σ. ΑμεΑ ΗΡΟΔΙΚΟΣ και τα δύο μεγάλα δρομικά κινήματα της πόλης Komorun & Ορεινός Ημιμαραθώνιος Οχυρού Νυμφαίας, συνδιοργανώνουν έναν αγώνα δρόμου αφιερωμένο στον εθελοντισμό και συγκεκριμένα στη δράση που θα πραγματοποιηθεί φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά στις 14-22 Ιανουαρίου 2017«Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα».

Έτσι φέτος στις  θα πραγματοποιηθεί ένας ξεχωριστός αγώνας δρόμου περίπου 2 χλμ, ο Run-Santa Run με αφετηρία την Τσανάκλειο Σχολή, γύρω από το κέντρο της πόλης, με τον τερματισμό στην κεντρική πλατεία να σηματοδοτεί την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Οι συμμετέχοντες θα προμηθευτούν από τους διοργανωτές σκουφάκι του Αη Βασίλη αντί μπουκαλιού ελαιολάδου, για την ενίσχυση της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής.

Οι αιτήσεις ξεκινούν την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, στα γραφεία του συλλόγου ατόμων με αναπηρία περπατώ ή ηλεκτρονικά στην σελίδα της δράσης, που θα τεθεί σε λειτουργία.

Επίσης θα υπάρχει περίπτερο ενημέρωσης και κατάθεσης συμμετοχών την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, και την ημέρα του αγώνα, 12-4 στην κεντρική πλατεία.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι συντελεστές, την χαρά της για το γεγονός ότι οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της ΔΚΕΠΠΑΚ ξεκινούν με τη δάση αυτή για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου εξέφρασε η πρόεδρος της κ. Νατάσα Λιβεριάδου.

 

Στην αγαστή συνεργασία μεταξύ Δήμου Κομοτηνής και ΣΕΦΑΑ εδώ και πολλά χρόνια στάθηκε ο κ. Αντώνης Καμπάς.

Η διεξαγωγή τέτοιων γεγονότων είναι απαραίτητη για την τοπική κοινωνία, μιας και στέλνει ιδιαίτερα μηνύματα αγάπης, τόνισε ο εκπρόσωπος του Σπάρτακου Ροδόπης Λευτέρης Ελευθερίου. 

Ωραία ιδέα που έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολύ κόσμο να μπει και να τρέξει μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον χωρίς ανταγωνισμό χαρακτήρισε τα Santa Runs ο πρόεδρος του Ηρόδικου κ. Μιχάλης Ραγκούσης.

Για τα διαδικαστικά, τις εγγραφές και τις προθεσμίες μίλησε εκ μέρους της δράσης Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα κ. Άρτεμις Τσολάκη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.