Οι αυτοσχεδιοι σκουπιδοτοποι ταλαιπωρουν τους ιδιοκτητες παρακειμενων οικοπεδων

Η περίπτωση του Ηφαίστου

Γράφαμε το Σάββατο για την κατάσταση με την παράνομη εναπόθεση μπάζων και κάθε είδους απορριμμάτων στην περιοχή των Αμαξάδων. Αντίστοιχες εικόνες βέβαια, αν νομίζετε πως οι Αμαξάδες «πέφτουν» κάπως μακριά από την Κομοτηνή,  μπορεί να αντικρύσει κανείς και εγγύτερα, όπως είναι η περιοχή του Ηφαίστου.
 
Συμπολίτης μας θίγει το θέμα στέλνοντας και το φωτογραφικό υλικό που συνοδεύει το κείμενο. Αν δεν αναγνωρίζετε το σημείο, είναι από τον χωματόδρομο που μπαίνει στον Ήφαιστο. Ο αυτοσχέδιος σκουπουδότοπος που έχει δημιουργηθεί στο σημείο, πέρα από το γεγονός πως αποτελεί παράνομη πράξη αυτή καθ’ εαυτή, δημιουργεί και άλλου είδους προβλήματα, καθώς, όπως τονίζει ο συμπολίτης μας, «δεν μπορούμε να περάσουμε με τα οχήματά μας στο οικόπεδο και στα χωράφια μας».
 

Μάλιστα ο ίδιος έσπευσε να σημειώσει πως «μίλησα με τον αντιδήμαρχο πριν δύο μήνες και ακόμη να έρθει κάποιος να καθαρίσει», όμως θα πρέπει να τονίσουμε ότι το εν λόγω σημείο αποτελεί ένα από τα πιο πολύπαθα στο συγκεκριμένο θέμα, αφού όταν οι υπηρεσίες καθαριότητας –με τα γνωστά προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζουν-ανταποκρίνονται στα καλέσματα καθαρισμού του χώρου, μετά από μικρό χρονικό διάστημα επαναλαμβάνεται η ίδια πρακτικά της παράνομης εναπόθεσης απορριμμάτων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.