Ωφελιμη για το Χιονοδρομικο Κεντρο Φαλακρου η κακοκαιρια

Για πάνω από 10.000 επισκέπτες κάνουν λόγο οι εκτιμήσεις

Η κακοκαιρία που έπληξε το σύνολο της χώρας αλλά και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δημιούργησε πολλαπλά και μεγάλα προβλήματα σε όλη την επικράτειά της, ωστόσο σε κάποιες των περιπτώσεων λειτούργησε θετικά και ωφέλιμα.
 
Πέραν των αγροτών που είδαν το χιόνι ως «μάνα εξ ουρανού» μετά και την παρατεταμένη ανομβρία, για την περιοχή τουλάχιστον της Ροδόπης, αντίστοιχα θετικά αντιμετώπισαν τον χιονιά και στο χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού, καθώς οι πίστες «γέμισαν» με το κατάλληλο για χιονοδρομία χιόνι, αποτελώντας πόλο έλξης τόσο για τους απανταχού λάτρεις του σκι όσο και για αυτούς που ήθελαν να περάσουν απλά λίγες ευχάριστες στιγμές στο χιονοδρομικό κέντρο της Περιφέρειάς μας. 

Ανοιχτό το Φαλακρό Παρασκευοσαββατοκύριακα και αργίες 

Σύμφωνα με τον αρμόδιο για θέματα Τουρισμού Περιφερειακό Σύμβουλο κ.Μιχάλη Αμοιρίδη, που φιλοξενήθηκε στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Περιφέρειας ΑΜ-Θ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 10.000 έως τώρα, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί καθώς το χιονοδρομικό του Φαλακρού συνεχίζει τη λειτουργία του κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή αλλά και τις επίσημες αργίες που έχουμε μπροστά μας.
 
Μάλιστα ο κ. Αμοιρίδης έκανε γνωστό πως φέτος έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο του χιονοδρομικού κέντρου, με «καθαρισμό» αυθαίρετων κατασκευών που υπήρχαν εκεί τα τελευταία χρόνια, επισκευές στις κτιριακές εγκαταστάσεις αλλά και στην υλικοτεχνική υποδομή για τους χιονοδρόμους, ενώ διατηρεί και σε πολύ καλό επίπεδο τις τιμές που προσφέρει τις κάρτες στους χιονοδρόμους.
 
«Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο οι άνθρωποι που ασχολούνται με τη χιονοδρομία, αλλά και οι επισκέπτες που θα ήθελαν να περάσουν μια όμορφη ημέρα σε ένα χιονοδρομικό κέντρο να το επισκεφτούν» δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά για να καταλήξει πως « τόσο το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού όσο και οικισμός του Βόλακα, αλλά και η Δράμα και οι γύρω οικισμοί στο Δήμο Προσοτσάνης, προσφέρουν μια ξεχωριστή χειμερινή εμπειρία».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.