Ο βουλευτης Ροδοπης ΣΥΡΙΖΑ Δημητρης Χαριτου στην τελικη φαση της ασκησης «Παρμενιων 2019»

«Πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στα Βαλκάνια και την Ευρώπη η χώρα μας»

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου συμμετείχε με τον τομεάρχη Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρο Δρίτσα εκπροσωπώντας την Κ.Ο., στην τελική φάση τηςεθνικής διακλαδικής τακτικής άσκησης μετά στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Παρμενίων 2019», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο πεδίο ασκήσεων «Αετός» στο νομό Έβρου.
 
Τους δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά μια καλά σχεδιασμένη στρατιωτική επιχείρηση συνδυασμένης ανάπτυξης όλων των κλάδων του στρατού,που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.Γεγονός για το οποίο εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους στις χιλιάδες άνδρες και γυναίκες στρατιωτικούς που πήραν μέρος στη άσκηση και βέβαια στην ηγεσία και όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
 
Σε δήλωσή του ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου ανέφερε τα παρακάτω:
 
«Σήμερα η χώρα μας έχει την δυνατότητα, με μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια, να διεκδικεί και να κατοχυρώνει τη θέση και το ρόλο της στη διεθνή σκηνή. Ως μια χώρα φιλειρηνική,που τηρεί τους κανόνες του διεθνούς δικαίου, σέβεται τις διεθνείς συμβάσεις και για αυτό έχει τη δύναμη να απαιτεί να γίνονται αυτά σεβαστά και από τους γείτονες της. Να ισχυροποιεί τη γεωστρατηγική  θέση της ως πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στα Βαλκάνια και την Ευρώπη, ώστε να μπορεί να υπερασπισθεί με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τα κυριαρχικά της δικαιώματα.
 
Φύγαμε από το χώρο της άσκησης με τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ με τις καλύτερες εντυπώσεις, συγχαίροντας την ηγεσία του στρατού και τους επιτελείς, που εκτέλεσαν αυτήν την πράγματι μεγάλη άσκηση».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.