Ο βασιλιας του καρναβαλιου της Ξανθης επισκεφτηκε το ΚΤΕΛ Ροδοπης

Προσκάλεσε όλους τους κατοίκους της Κομοτηνής να στηρίξουν τις εκδηλώσεις και να ξεφαντώσουν στην Ξάνθη - Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Ευθύνης το ΚΤΕΛ Ροδόπης κάνει δρομολόγιο προς Ξάνθη όλο το 24ωρο από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή

Το τριήμερο 8 με 10 Μαρτίου κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στη γειτονική Ξάνθη και για τον λόγο αυτό ο Βασιλιάς του καρναβαλιού της Ξάνθης βρέθηκε στην Κομοτηνή, προκειμένου να επισκεφτεί το ΚΤΕΛ Ροδόπης και να φωτογραφηθεί με τους οδηγούς, τους υπαλλήλους αλλά και τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ κ. Πέτρο Δεληγκιόζη.
 
Ο βασιλιάς του καρναβαλιού της Ξάνθης συναντήθηκε με την διοίκηση του ΚΤΕΛ Ροδόπης και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Εταιρείας κ. Πέτρο Δεληγκιόζη για το τριήμερο δρομολογίων προς την Ξάνθη αλλά και από την Ξάνθη προς Κομοτηνή, προκειμένου να διευκολύνει όλους τους ενδιαφερομένους που θέλουν να διασκεδάσουν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις της Ξάνθης.
 
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο βασιλιάς του καρναβαλιού τράβηξε τα βλέμματα όλων των περαστικών, που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του, διαβεβαιώνοντας τον πως θα βρίσκονται στις εκδηλώσεις της Ξάνθης. Άλλωστε το καρναβάλι της γειτονικής πόλης έχει εξελιχθεί σε θεσμό και είναι γνωστό σε όλο το πανελλήνιο και στις γειτονικές χώρες, αποτελώντας πόλο έλξης. 

Πέτρος Δεληγκιόζης «Χρέος μας η εξυπηρέτηση των πολιτών σε όλες τις περιπτώσεις» 

Το ΚΤΕΛ Κομοτηνής δηλώνει «παρών»  σε όλες τις εκδηλώσεις, συμβάλλοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής αλλά και των φοιτητών. Με σλόγκαν τη φράση «Μαζί σας κάθε μέρα» η διοίκηση του ΚΤΕΛ φροντίζει να το κάνει πράξη σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας.  Για τον λόγο αυτό άλλωστε από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή θα υπάρχουν συνεχή δρομολόγια για Ξάνθη με κόστος μετάβασης 5 ευρώ.
 
Για αυτήν την ενέργεια μίλησε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ροδόπης κ. Δεληγκιόζης τονίζοντας πως στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης δίνουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες της Ροδόπης. «Για ακόμα μία χρονιά, από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή θα υπάρχουν λεωφορεία που θα πραγματοποιούν τη διαδρομή Κομοτηνή-Ξάνθη αλλά και αντίστροφα με γνώμονα την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής και φυσικά των φοιτητών» επεσήμανε ο κ. Δεληγκιόζης και συμπλήρωσε πως «αξίζει να σημειωθεί ότι τα λεωφορεία μας πάνε από ΚΤΕΛ σε ΚΤΕΛ. Δηλαδή όσοι πάνε με δικά τους οχήματα θα τα αφήσουν έξω από την πόλη ενώ όσοι επιλέξουν τη λύση του ΚΤΕΛ, το λεωφορείο θα τους πάει στο κέντρο της πόλης» επισημαίνοντας παράλληλα πως είναι ένας ασφαλής τρόπος μετακίνησης για όσους θέλουν να ξεφαντώσουν λίγο παραπάνω αυτές τις ημέρες.
 
Σχετικά με την επίσκεψη του βασιλιά του καρναβαλιού της Ξάνθης ο κ. Δεληγκιόζης επισήμανε πως ο βασιλιάς του καρναβαλιού επισκέφτηκε το ΚΤΕΛ καθώς είδε ότι η εταιρεία έχει αλλάξει το πρόγραμμα της και τα δρομολόγια προκειμένου να εξυπηρετήσει τους κατοίκους που θέλουν να πάνε στην Ξάνθη. Για τον λόγο αυτό θεώρησε σωστό να έρθει, να γνωριστεί με το προσωπικό του ΚΤΕΛ και να τους  ευχαριστήσει για αυτήν την ενέργεια και παράλληλα να προωθήσει την ιδέα του καρναβαλιού της Ξάνθης στην πόλη μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.