Ο Θρακας Ιππεας ενισχυει το εμψυχο δυναμικο του

9 μετεγγραφές πραγματοποίησε ο Σύλλογος με στόχο την πανελλήνια αγωνιστική αναγνώριση του

Εννέα πολύ σημαντικές προσθήκες στο υπάρχον ποιοτικό αγωνιστικό ρόστερ του μετρά ήδη για τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Θράκας Ιππέας. Πρόκειται για ικανότατους ποδηλάτες νέους, αλλά και έμπειρους οι οποίοι είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις προηγούμενες ομάδες τους. Η επιλογή τους έγινε ανάμεσα σε αρκετούς ενδιαφερόμενους με κριτήρια που τέθηκαν από τον σύμβουλο ανάπτυξης οργάνωσης και προπονητικής κ. Ιωάννη Ταμουρίδη, αλλά και τον γενικό αρχηγό του συλλόγου κ. Παναγιώτη Πάτσαρη.

Στόχος της ένταξής τους στο σώμα του συλλόγου, είναι να βοηθήσουν στην πανελλήνια αγωνιστική αναγνώριση του, αλλά και μέσω αυτού να βοηθηθούν στην περαιτέρω εξέλιξή τους.
 
Ακολουθούν αναλυτικά οι μεταγραφές που πραγματοποίησε ο Θράκας Ιππέας, με βάση την κατηγορία στη οποία  θα αγωνίζονται οι αθλητές και την  προηγούμενη ομάδα στη οποία ανήκαν:

*      ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ, κατηγορία  νέων ανδρών, Α.Σ “ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ”
*      ΚΙΡΠΟΥΙΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ, κατηγορία  νέων ανδρών Β.Α.Ο
*      ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, κατηγορία εφήβων Α.Σ “ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ”
*      ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ , κατηγορία ανδρών Π.Σ ΞΑΝΘΗΣ “ΠΗΓΑΣΟΣ”
*      ΤΕΡΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, κατηγορία νέων ανδρών Α.Σ “ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ”
*      ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, κατηγορία νέων ανδρών Α.Ο “ΑΙΟΛΟΣ”
*      KIMBLE KYLE, κατηγορία ανδρών Α.Σ “ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΔΡΑ”
*      MATTHEW MILANO, κατηγορία ανδρών Α.Σ “ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΔΡΑ”
*      JUSTIN FISHER, κατηγορία ανδρών Α.Σ “ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΔΡΑ”
 
«Το Δ.Σ ,τα μέλη του συλλόγου και η πόλη της Κομοτηνής σας καλωσορίζουμε στην ομάδα μας  και  ευχόμαστε το 2016 να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες. Επίσης να ευχαριστήσουμε τους συλλόγους Α.Σ “ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ” – Π.Σ ΞΑΝΘΗΣ “ΠΗΓΑΣΟΣ” – Α.Σ “ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΔΡΑ”- Α.Ο “ΑΙΟΛΟΣ” και τις διοικήσεις αυτών, για την άψογη συνεργασία στην ολοκλήρωση των μεταγραφών» ανέφερε το ΔΣ του Θράκα Ιππέα σε γραπτό του μήνυμα για τις μετεγγραφές.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.