Ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδοπης συντασσεται με το αιτημα για μη κλεισιμο των υποκαταστηματων της Εθνικης σε Ιασμο και Σαπες

Σταμάτης Σακελλίων «Θα κάνουμε και από μεριάς μας ό,τι μπορούμε ώστε να αποτραπεί αυτή η δυσμενής εξέλιξη»

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις πολιτικών προσώπων της περιοχής για το διαφαινόμενο κλείσιμο των τραπεζικών υποκαταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας σε Ίασμο και Σάπες.
 
Επί του θέματος τοποθετήθηκε χθες με γραπτή του δήλωση ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Σταμάτης Σακελλίων ξεκαθαρίζοντας ευθύς εξ αρχής πως «μας βρίσκει πλήρως αντίθετους η πρόθεση της Εθνικής Τράπεζας να κλείσει τα υποκαταστήματα της σε Σάπες και Ίασμο».
 
«Στο όνομα της οικονομίας κλίμακας» εξηγεί ο ίδιος «είναι προφανές ότι η τράπεζα αγνοεί τα συμφέροντα των πολιτών και πελατών της. Είναι αδιανόητο μια τράπεζα που μέτοχος της είναι και το δημόσιο να προχωρεί σε τέτοιες ενέργειες και ουσιαστικά ο Νομός Ροδόπης να μένει με ένα υποκατάστημα της Εθνικής. Θεωρούμε ότι η κίνηση αυτή της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας δημιουργεί ένα μεγάλο κενό όσον αφορά στην εξυπηρέτηση των πολιτών προκαλεί μεγάλη ζημιά στις τοπικές οικονομίες και προξενεί ταλαιπωρία στους πολίτες».
 
«Για αυτούς τους λόγους ζητούμε την ανάκληση της απόφασης της αυτής και την διατήρηση των υποκαταστημάτων σε Σάπες και Ίασμο» τονίζει ο κ. Σακελλίων και δεσμεύεται ότι «θα κάνουμε και από μεριάς μας ό,τι μπορούμε ώστε να αποτραπεί αυτή η δυσμενής εξέλιξη», θυμίζοντας με νόημα ότι «οι τράπεζες ανακεφαλαιώθηκαν με  κόστη που ανέλαβε και πλήρωσε ο ελληνικός λαός. Αυτό οφείλουν να μην το ξεχνούν».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.