Ο Συλλογος Εργαζομενων του Γενικου Νοσοκομειου Κομοτηνης αντιδρα στο ενδεχομενο μεταφορας υπαλληλων του

λόγω … αυτοτέλειας των Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.ΑΜΕΑ

Την αντίδρασή του στην πιθανότητα μεταφοράς υπαλλήλων του Γενικού Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής στην επιχειρούμενη  εκ νέου αυτοτέλεια  των Κ. Ε. Κ.Υ.Κ.ΑΜΕΑ εκφράζει με ανακοίνωσή του στον τύπο ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Γενικό Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
 
   «Ανακινείται και πάλι το θέμα της αυτοτέλειας των Κ. Ε. Κ.Υ.Κ.ΑΜΕΑ και ένταξής τους στα κέντρα κοινωνικής πρόνοιας όλων των γεωγραφικών περιφερειών της χώρας, από βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράστασης(sic)!.
 
   Οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής στέκονται με ιδιαίτερο σκεπτικισμό  στην πολιτική του «ράβε – ξήλωνε» για ένα θέμα που ενδιαφέρει ιδιαίτερες ομάδες συνανθρώπων μας.
 
   Είναι δε κάθετα αντίθετοι στο ενδεχόμενο της μεταφοράς των υπαλλήλων που υπάχθηκαν στη δικαιοδοσία του Νοσοκομείου Κομοτηνής με το καθεστώς της δημιουργίας των ΚΕ. Φ. Ι.ΑΠ.
 
   Σε μια εποχή που οι προσλήψεις είναι απαγορευτικές, η απομάκρυνση πεπειραμένου προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων σε καίρια τμήματα στο υποστελεχωμένο Νοσοκομείο μας θα ήταν ένα ακόμη χτύπημα στην ήδη οριακή λειτουργία του.
 
   Ευελπιστούμε ότι η ρύθμιση της «επαναδημιουργίας» τέτοιων σημαντικών δομών δεν θα έχει πάλι «παράπλευρες απώλειες» για το Νοσοκομείο μας.»

 
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.