Ο Στ. Σακελλιων για την επισκεψη Μπακογιαννη στην περιοχη

«Είναι προφανές ότι η κ. Μπακογιάννη πιστεύει ότι απευθύνεται σε αμνήμονες»

Κριτική στα όσα δήλωσε από την Κομοτηνή η βουλευτής της ΝΔ κ. Ντόρα Μπακογιάννη ασκεί μέσω γραπτής του δήλωσης ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Σταμάτης Σακελλίων. Ο συντονιστής του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ τονίζει αρχικά πως η κ. Μπακογιάννη θα έπρεπε «να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες γιατί μαζί με το ΠΑΣΟΚ χρεοκόπησαν την χώρα» αφήνοντας στη συνέχεια «αιχμές» για τα πεπραγμένα των προηγούμενων κυβερνήσεων.
 
«Το όνειρο των λίγων που μετέρχονται κάθε μέσο για να επιστρέψουν στην κυβέρνηση δεν θα γίνει ο εφιάλτης των πολλών, δηλαδή του λαού» καταλήγει στη δήλωση του ο κ. Σακελλίων, εξηγώντας πως «ο λαός και μνήμη έχει και κρίση».
 
Αναλυτικά η γραπτή δήλωσή του έχει ως εξής:
 
«Η κ. Μπακογιάννη κατά την πρόσφατη επίσκεψη της στην Κομοτηνή δήλωσε ότι όσα είπε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ψέμα και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την Ν.Δ. Είναι προφανές ότι η κ. Μπακογιάννη πιστεύει ότι απευθύνεται σε αμνήμονες. Θα περιμέναμε αρχικά να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες γιατί μαζί με το ΠΑΣΟΚ χρεοκόπησαν την χώρα. Θα έπρεπε να ρωτήσει τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος, αν συμφωνούν με αυτά που λέει. Θα έπρεπε να ρωτήσει επίσης τους δικαιούχους του ΚΕΑ αν αυτοί θα την ακολουθήσουν.
 
Μάλλον θα απογοητευτεί. Γιατί αυτοί και άλλοι πολλοί δεν έχουν διάθεση να οδηγήσουν τους εαυτούς τους σε έναν νέο Εφιάλτη. Οι ένοχοι του εγκλήματος της χρεοκοπίας της χώρας έχουν ονοματεπώνυμο και ο λαός τους γνωρίζει. Γνωρίζει επίσης και ποιοι προσπαθούν να βγάλουν την χώρα από την τραγωδία και θα το καταφέρουν τον Αύγουστο του 2018.
 
Αλλά κυρία Μπακογιάννη δεν μας είπατε τίποτε για τα Panama papers και για τα Paradise papers που εμπλέκονται και άτομα του στενού οικογενειακού σας κύκλου έστω και εξ αγχιστείας. Δεν ξέρω επίσης αν βρήκατε τον χρόνο να επισκεφθείτε το Νοσοκομείο της Κομοτηνής. Αυτό που παραδώσατε χωρίς προσωπικό. Σήμερα αυτό δεν ισχύει. Συν τοις άλλοις θα γίνει και νέο Νοσοκομείο στην πόλη, αυτό εσείς δεν κάνατε.
 
Δεν ξέρω αν πληροφορηθήκατε ότι οι εκπαιδευτικοί των τεχνικής εκπαίδευσης αυτούς που είχατε απολύσει, δουλεύουν πάλι. Δεν ξέρω αν μάθατε πως τα διόδια που μας κληρονομήσατε στον νομό δεν θα επιβαρύνουν τους μόνιμους κατοίκους. Δεν ξέρω αλήθεια επίσης αν μάθατε ότι λύσαμε και το πρόβλημα της σαρία. Αυτό που εσείς ούτε καν το αγγίζατε. Δεν ξέρω επίσης αν μάθατε ότι θα συνδεθούν με το φυσικό αέριο οι έξι πόλεις της Θράκης. Αυτό αλήθεια εσείς γιατί δεν το κάνατε; Ποιος σας εμπόδισε;
 
Δεν θα ήθελα να σας στεναχωρήσω αλλά οφείλω να σας πω ότι το όνειρο των λίγων που μετέρχονται κάθε μέσο για να επιστρέψουν στην κυβέρνηση δεν θα γίνει ο εφιάλτης των πολλών, δηλαδή του λαού. Γιατί ο λαός και μνήμη έχει και κρίση».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.