Ο πρωτος «επιταχυντης» για ΜΚΟ στην Ελλαδα ερχεται στην Κομοτηνη

H πρωτοβουλία HIGGS παρουσιάζει τις υπηρεσίες του προγράμματος Accelerator στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου «ΠΕΡΠΑΤΩ»

Το HIGGS, ο πρώτος «επιταχυντής» για Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις στην Ελλάδα, διοργανώνει την πρώτη του ενημερωτική εκδήλωση στην Κομοτηνή.
 
Η εκδήλωση με θέμα «HIGGS: Ένας Επιταχυντής (Accelerator) για Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις στην Ελλάδα», θα αφορά την παρουσίαση των δωρεάν προγραμμάτων και των δράσεων του οργανισμού, με ιδιαίτερη έμφαση στις υπηρεσίες του προγράμματος Accelerator, οι οποίες εστιάζουν σε μικρές και μεσαίες Μη Κερδοσκοπικές οργανώσεις, και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 στον χώρο του Συλλόγου «ΠΕΡΠΑΤΩ».
 
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης θα παρουσιαστούν οι υπηρεσίες που προσφέρει το πρόγραμμα Accelerator, όπως είναι η καθημερινή υποστήριξη στη δημιουργία προτάσεων χρηματοδότησης προς εγχώριους και διεθνείς δωρητές, η δικτύωση με μεγάλες ΜΚΟ της Ελλάδας και του εξωτερικού, και η τακτική επαφή με εξωτερικούς συνεργάτες για συμβουλές και καθοδήγηση σε νομικά και φοροτεχνικά ζητήματα, καθώς επίσης και θέματα Marketing & Επικοινωνίας.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο [email protected] δηλώνοντας όνομα, φορέα εκπροσώπησης και στοιχεία επικοινωνίας μέχρι την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017. (Κάθε φορέας μπορεί να δηλώσει έως δύο άτομα).
 
Info
Είσοδος Δωρεάν

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.