Ο «ΠΕΡΠΑΤΩ» στα Bικος Street Relays στην Θεσσαλονικη

Τον Σύλλογο της πόλης μας εκπροσώπησε ο παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα των 10χλμ.

Τα Bίκος Street Relays υποδέχτηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου για 3η συνεχόμενη χρονιά η Θεσσαλονίκη, καλωσορίζοντας σε μία από τις πιο όμορφες γωνιές της, στη Νέα Παραλία περισσότερες από 500 ομάδες μικρών και μεγάλων αθλητών, οι οποίο συμμετείχαν στους αγώνες 4χ2500μ. και 2χ5000μ., στον αγώνα των 10 χλμ. αλλά και στα kids relays 4χ50μ. και 4χ100μ. που ακολούθησαν.
 

Με σύμμαχο τον καιρό η παραλία της Θεσσαλονίκης κατακλύστηκε από δρομείς όλων των ηλικιών οι οποίοι θέλησαν όχι μόνο να αθληθούν αλλά και να ενισχύσουν και το βασικό μήνυμα των αγώνων που δεν είναι άλλο από το «όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά».
 
Από την διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο «δικός μας» Σύλλογος Ατόμων με Κινητική Αναπηρία και Φίλων ν.Ροδόπης «Περπατώ» ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον παραολυμπιονίκη Μάκη Καλαρά. Μάλιστα ο Μάκης Καλαράς σήμανε την έναρξη του αγώνα των 4χ2500μ. και συμμετείχε και στον αγώνα των 10 χλμ.
 

Επόμενο ραντεβού του «ΠΕΡΠΑΤΩ» ο οποίος συνεχίζει την ενεργή συμμετοχή του στο δρομικό κίνημα, ο 5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί στις 8 Οκτωβρίου 2016.Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.