Ο Οδηγος Αποκριων 2018 του «ΠτΘ» κυκλοφορει

Ό,τι θέλετε να ξέρετε για τις «αποκριάτικες» επιλογές σας στην πόλη της Κομοτηνής

Οι απόκριες στην Ελλάδα είναι συνυφασμένες με τις έννοιες του γλεντιού, της ψυχαγωγίας αλλά και του μασκαρέματος. «Συστατικά» που την κατατάσσουν σε μία εκ των πιο δημοφιλών και αγαπημένων περιόδων του χρόνου.
 
Ειδικά τις ημέρες της «κορύφωσης» των καρναβαλικών εκδηλώσεων, σε κάθε γωνιά και σπίτι, υπάρχουν «μασκαράδες» και γλέντια, οργανωμένα αλλά και αυθόρμητα. Η Ροδόπη ακολουθεί πιστά την τάση αυτή, και έτσι αρχής γενομένης από την Τσικνοπέμπτη, προσφέρει πληθώρα επιλογών διασκέδασης, μασκαρέματος και γλεντιού.
 

Και επειδή οι επιλογές είναι πολλές, ο «ΠτΘ», πιστός και στις δικές του «παραδόσεις», δημιούργησε και φέτος τον οδηγό των αποκριών, ούτως ώστε να αποτελέσει την «πυξίδα» σας τόσο για τις επίσημες εκδηλώσεις της ΔΚΕΠΠΑΚ Κομοτηνής, όσο και καταστημάτων της πόλης, που ετοίμασαν πλειάδα προτάσεων από τις οποίες μπορεί κανείς να επιλέξει.
 

Στον φετινό «Αποκριάτικο Οδηγό» του «ΠτΘ» μπορείτε λοιπόν να βρείτε το επίσημο πρόγραμμα των διοργανώσεων της ΔΚΕΠΠΑΚ, ξεκινώντας από το γλέντι της Τσικνοπέμπτης, συνεχίζοντας με το 3ο Kom on Party στην κεντρική πλατεία της πόλης, την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου αλλά και την αποκριάτικη μαθητική παρέλαση του Σαββάτου, 17 Φεβρουαρίου, με την οποία θα πέσει η «αυλαία» των επίσημων εκδηλώσεων.
 
Πέραν αυτών ωστόσο ο φετινός οδηγός περιλαμβάνει και μία ομάδα επιχειρηματικών της πόλης από τον χώρο της ζυθεστίασης, που ετοίμασαν τις δικές τους αποκριάτικες εκδηλώσεις αλλά και προτάσεις, καθώς και το ΚΤΕΛ Ροδόπης που φροντίζει και φέτος για τη μεταφορά όσων «πιστών» από και προς την γειτονική Βασίλισσα του Καρναβαλιού, την Ξάνθη.
 

Ως προς την γευστική σας ικανοποίηση τις προτάσεις τους, δια του οδηγού καταθέτουν οι «Στο ψητό», «Έμπνευση», «Καθοδόν», «Τ’ αδέλφια», «Το κουτί στο σπίτι», «Πυροφάνια», «Καψούλι», «Σπιτικά Μαγειρέματα», «Πέτρινο», «Μάγειρες» και το “ Nouveau Chateau ”, ενώ τη διασκέδασή σας, και όχι μόνο, αναλαμβάνουν οι «Ηχοδρόμιο», «Βαρόσι», «Λέσχη Κομοτηναίων», «Οχτώ», “Scarlet”  και «Μασάλι». Τέλος το ΚΤΕΛ Ροδόπης, προσφέρει πέραν των προγραμματισμένων, δρομολόγια καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου, από και προς την Ξάνθη.
 
Αναζητείστε τον  και… Καλή διασκέδαση!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.