Ο νυν δημαρχος Κομοτηνης Δημητρης Κοτσακης εκ νεου υποψηφιος με την στηριξη της Νεας Δημοκρατιας

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Κομοτηνή- Σύγχρονη Πόλη» κ. Δημήτρης Κοτσάκης μετά την ανακοίνωση υποστήριξης της υποψηφιότητάς του από τη Νέα Δημοκρατία προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδεχθήκαμε την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της κ. Αντώνη Σαμαρά για την υποστήριξη του Δημοτικού μας Συνδυασμού «KOMOTHNH-ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ» και της υποψηφιότητάς μου στο νέο Δήμο Κομοτηνής. Ουσιαστικά αυτή η υποστήριξη βεβαιώνει και εκφράζει την αναγνώριση του έργου μας και την εμπιστοσύνη της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης για τη νέα μας θητεία.Προσωπικά αυτή η υποστήριξη με ικανοποιεί και με τιμά ακόμα περισσότερο γιατί τα τριάμισι χρόνια θητείας μου στη θέση ευθύνης του Δημάρχου Κομοτηναίων διαλαλώ, υποστηρίζω και τηρώ την αρχή ότι πάνω από κόμματα και ιδεολογίες υπηρετώ το τοπικό συμφέρον, όλους τους Κομοτηναίους συμπολίτες. Το γεγονός ότι η φιλελεύθερη παράταξη επιβραβεύει αυτή τη θέση, αυτή τη πρακτική επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την αξία του πολιτικού φιλελευθερισμού και της υπηρέτησης της τοπικής κοινωνίας και των θεσμών της αυτοδιοίκησης.

 

Δεν απέκρυψα ποτέ την ιδεολογική και κομματική μου ταυτότητα

 

Προσωπικά δεν απέκρυψα ποτέ την ιδεολογική μου και κομματική μου ταυτότητα. Άλλωστε εάν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου και την πολιτική σου διαδρομή είναι αδύνατο να πείσεις τους συμπολίτες σου ότι θα σεβαστείς τη δική τους, ιδιαίτερα εάν είναι διαφορετική. Πιστεύω ότι αυτό που έχει σημασία δεν είναι να ξεχνάμε ή να «καταθέτουμε» τις κομματικές μας και ιδεολογικές μας θέσεις και ταυτότητες αλλά να μην τις χρησιμοποιούμε για να διχάσουμε ή να διαχωρίσουμε τους πολίτες στην άσκηση των καθηκόντων μας ως αιρετοί της Αυτοδιοίκησης.Γιατί δεν υπάρχει μπλε ή πράσινος τρόπος να καθαρίσεις το δήμο, δεν υπάρχουν μπλε ή κόκκινοι ή πράσινοι κοινωνικά ευπαθείς. Υπάρχουν μόνο πολίτες, πολίτες της Κομοτηνής ίσοι απέναντι στην εξουσία που οφείλει και πρέπει να τους υπηρετεί. Πιστεύω ότι σε όλη τη θητεία μου αντιμετώπισα και έτσι θα συνεχίσω όλους του Κομοτηναίους με σεβασμό όχι μόνο στην ιδεολογική τους και κομματική τους θέση αλλά και στη θρησκευτική τους πίστη.  Στην εκλογική αναμέτρηση του Νοεμβρίου, όπως τόνισα και τον Μάιο που ανήγγειλα την υποψηφιότητά μου, επιθυμώ να με εμπιστευτούν οι συμπολίτες με κριτήριο όχι την ιδεολογική μας ή κομματική μας συγγένεια αλλά την αξιολόγηση του έργου μου ως Δημάρχου Κομοτηναίων και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου για το παρόν και το μέλλον της Κομοτηνής μας, της Αιγείρου και του Νέου Σιδηροχωρίου. Τότε και μόνο τότε θα αισθάνομαι περήφανος γιατί θα έχει αξιολογηθεί η χρησιμότητά μου και η αποτελεσματικότητα της δουλειάς μου στην βελτίωση της ζωής όλων των συνδημοτών μου».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.