Ο νεος Πανθρακικος ειναι εδω!

Την Τετάρτη η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού επιτελείου της ομάδας.
Με ανακοίνωση που απέστειλε ο ΑΠΣ Πανθρακικός σε όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε, ενημερώνει πως την Τετάρτη 6/6 θα γίνει στο προπονητικό του κέντρο στον Ροδίτη η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητικού τιμ της ομάδας, ενώ απέστειλε και βιογραφικά των ατόμων που το απαρτίζουν.
 
Νέος προπονητής της ομάδας θα είναι, όπως έχει γίνει γνωστό, ο Κώστας Γεμενετζής, ο οποίος επιστρέφει μετά από απουσία μερικών ετών στην ομάδα της καρδιάς του. Στη θέση του γενικού αρχηγού θα βρίσκεται ο Κώστας «Γκούμας» Φόνσος, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Πανθρακικό και τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με την διοίκηση ομάδων της Α' ΕΠΣ Θράκης.
 
Γυμναστής τερματοφυλάκων θα είναι ο Παναγιώτης Περτσάς, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες εθνικών και ερασιτεχνικών κατηγοριών. Πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα της Δόξας Προσκυνητών. Γυμναστές επίσης θα είναι ο Κώστας Τζελέπης, ο Βαγγέλης Γρίβας, ο Στέλιος Βασιλακάκης και ο Πέτρος Δημόπουλος.
 
Διαβάστε παρακάτω την πρόσκληση του Πανθρακικού στην συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του τεχνικού επιτελείου:
 
« Το ΔΣ του Α.Π.Σ Πανθρακικός και η ακαδημία Πανθρακικός σας προσκαλούν σε συνέντευξη τύπου, με αφορμή την παρουσίαση του Προπονητικού Τιμ του αντρικού τμήματος και της ακαδημίας για την σεζόν 2018-2019.
Σκοπός της συνέντευξης τύπου είναι να γνωρίσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής και η πόλη τους ανθρώπους που θα οικοδομήσουν και θα τρέξουν τον Πανθρακικό μας, τους ανθρώπους που μαζί με τον κόσμο της Κομοτηνής θα ξανανάψουν τον πυρσό.
Η συνέντευξη τύπου/παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο του Α.Π.Σ Πανθρακικός στο Ροδίτη Κομοτηνής, την Τετάρτη 6/6/18 και ώρα 17:00.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Το Δ.Σ του Α.Π.Σ Πανθρακικός 1963»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.