Ο «Μανωλακης ο Βομβιστης» του Αλεκου Σακελαριου

Με το θεατρικό έργο «Μανωλάκης ο Βομβιστής» του Αλέκου Σακελάριου ξεκινάει την φετινή του δραστηριότητα το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κομοτηνής.

Μια σπαρταριστή κωμωδία που εκφράζει την δυσαρμονία και την κόντρα του ήρωα με το περιβάλλον. Μια «μεγάλη» παρεξήγηση.

Αυτά είναι τα συστατικά στοιχεία που υπάρχουν στην κωμωδία μας. Την παράσταση την προσφέρει το θέατρο στους πολίτες της πόλης μας για να τους θυμίσει το γνήσιο ταλέντο του συγγραφέα, τις έξοχες ερμηνείες των ηθοποιών, αλλά και ότι όλα αυτά αποδεικνύουν ότι «η ελληνική κωμωδία είναι αξεπέραστη και δίνει έργο σοβαρό και μεγάλο».

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Πάνου Παπαϊωάννου. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Άσης Δημητρολοπούλου και η μουσική επιμέλεια του Κώστα Κλειδέρη. Βοηθός Σκηνοθέτη η Μυρσίνη Λαντζουράκη.


Στην παράσταση παίρνουν μέρος με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Γιώργος Καρύδας, Μυρσίνη Λαντζουράκη, Πέτρος Μιχάλας, Μαργαρίτα Παπαδημητρίου, Μαρία Παπαδοπούλου, Τάκης Στάγκος, Παναγιώτης Σταματόπουλος και Γιόλα Χατζή.

Η πρώτη παράσταση θα δοθεί την Παρασκευή 12 Μαρτίου. Ακολουθούν παραστάσεις το Σάββατο 13, την Κυριακή 14, την Κυριακή 21, την Παρασκευή 26, το Σάββατο 27, την Κυριακή 28, την Τετάρτη 31 Μαρτίου και την Κυριακή 4 Απριλίου. Όλες οι παραστάσεις θα δοθούν στην αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ .Κομοτηνής Γ. Κονδύλη 30. Έναρξη Παραστάσεων 9 το βράδυ. Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να τηλεφωνείτε στα τηλ. 25310-27484 και 25310-37770.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.