Ο κυβος ερριφθη: Νεους διοικητες αποκτουν τα νοσοκομεια της ΠΑΜ-Θ

Τα ονόματα και τα βιογραφικά των επιλεγέντων για Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα και Δράμα

Τα ονόματα και τα βιογραφικά των προσώπων, που επελέγησαν για να αναλάβουν θέσεις διοικητών στα νομαρχιακά νοσοκομεία της Κομοτηνής, της Ξάνθης, της Καβάλας και της Δράμας, ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το Υπουργείο Υγείας.
 
Με την ανακοίνωση επιβεβαιώνεται ότι στο «τιμόνι» του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής θα βρεθεί ο κ. Γιώργος Φιλιππίδης από την Καβάλα. Στα υπόλοιπα τρία νοσηλευτικά ιδρύματα καθήκοντα διοικητών θα αναλάβουν οι κ.κ. Αχιλλέας Γερόπουλος, Αναστάσιος Καρασαββόγλου και Νικόλαος Λιατσής.
 
Ακολουθούν αναλυτικά τα βιογραφικά τους:  

ΓΝ Κομοτηνής «Σισμανόγλειο»

Γεώργιος Φιλιππίδης: Έχει πτυχίο Κοινωνικής Διοίκησης από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Μεταπτυχιακό στην «Παιδαγωγική» από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος στην «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πάτρας. Είναι, επίσης, υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Έχει εργαστεί ως κοινωνικός Επιστήμων στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Αττικής, ως υποδιοικητής του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Δράμας και διευθυντής Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρηση Καβάλας, «Δημωφέλεια».

ΓΝ Ξάνθης

Αχιλλέας Γερόπουλος: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Βιολογίας του  Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι καθηγητής μέσης εκπαίδευσης στο μάθημα της Βιολογίας και έχει διατελέσει υπεύθυνος πωλήσεων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της  εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ υπεύθυνος πωλήσεων της εταιρείας Π. Ζαφειρόπουλος και της Menarini Ιατρικά και Διαγνωστικά όργανα ΑΕΒΕ.

ΓΝ Καβάλας

Αναστάσιος Καρασαββόγλου: Έχει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το  Πανεπιστήμιο Freiburg/Breisgau της Γερμανίας και Διδακτορικό Δίπλωμα στις Οικονομικές Επιστήμες από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Είναι καθηγητής  Μακροοικονομικής και Διεθνών Οικονομικών στο ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και έχει διατελέσει Διδάσκων στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης  και του Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου Πάτρας, στο μάθημα  της «Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικής».

ΓΝ Δράμας

Νικόλαο Λιατσής: Έχει πτυχίο τεχνολογικής εκπαίδευσης από το ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας Καβάλας και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ΜΒΑ στη διοίκηση επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο υπουργείο Εργασία-ΟΑΕΔ  στους κλάδους διοικητικού και πληροφορικής. Έχει διατελέσει σύμβουλος Υποστήριξης – Καθοδήγησης με αντικείμενο την εκπαίδευση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΜΜΕ στην χρήση των υπηρεσιών Διαδικτύου και διαθέτει μακρά εμπειρία διδασκαλίας σε Πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης.
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.