Ο Κυριακος Αποστολου του 2ου ΓΕΛ Κομοτηνης στη δευτερη θεση του βαθρου

Στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα μπάτμιντον στη Λιβαδειά

Τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε το 4ο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα αντιπτέρισης (Μπάτμιντον) στη Λιβαδειά,  με παρουσία στο βάθρο και μαθητή από την πόλη μας! Ο λόγος για τον Κυριάκο Αποστόλου, αθλητή του «Α.Σ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ» και μαθητή της Β' λυκείου του 2ου Γ.Ε.Λ., που κατάφερε να καταλάβει τη προνομιούχο 2η θέση στο απλό αγοριών με την επιτυχία του αυτή να μεταφράζεται σε πριμοδότηση 8% από την πολιτεία για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή συμμετείχαν επίσης και οι Κώστας Τζεβελεκίδης του 3ου Γ.Ε.Λ. Κομοτηνής, ο οποίος έφτασε στους 16 του απλού αγοριών και η πρωτοεμφανιζόμενη σε τέτοια διοργάνωση Παναγιώτα Μπόσκου από το 3ο Γ.Ε.Λ. Ξάνθης, αθλήτρια του Γ.Α.Σ. ΑΡΙΩΝ που έφτασε στους 16, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Σε σχετική γραπτή του δήλωση ο ομοσπονδιακός προπονητής Μπάτμιντον Θράκης κ. Χαράλαμπος Ιορδάνου ευχαριστεί «τον Κώστα Πατερόπουλο για τη συνεργασία στην οργάνωση της αποστολής (μετακίνηση και διαμονή) , τα γραφεία φυσικής αγωγής Ροδόπης και Ξάνθης για την βοήθεια και τέλος τον Θανάση Ορκόπουλο και την Ε.Ο.Φ.Σ.Α. που σε δύσκολες εποχές δημιουργούν ευκαιρίες για τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάντμιντον».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.