Ο Κυνηγετικος Συλλογος Κομοτηνης τιμησε ολους οσους διετελεσαν προεδροι στο Συλλογο καθολη τη λειτουργια του
Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής σε εκδήλωσή του τίμησε και απένειμε αγαλματίδια σε μέλη του Συλλόγου τα οποία διετέλεσαν πρόεδροι στον Κυνηγετικό Σύλλογο τα προηγούμενα έτη λειτουργίας του.
Οι τέως πρόεδροι συμμετείχαν με συγκίνηση και μεράκι στην εκδήλωση που οργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ειδικά για εκείνους που στο παρελθόν αφιέρωσαν τον χρόνο τους και την ενέργειά τους στο Σύλλογο.
Ο εν ενεργεία Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής Ιωάννης Ρεφειάδης τους κάλεσε σε συστράτευση και επαναενεργοποίηση των δυνάμεών τους για το μέλλον του Συλλόγου.
Οι πρόεδροι σε χρονολογική σειρά ήταν ο Αλκιβιάδης Πασόπουλος, ο Ευστάθιος Τσανάκας, ο Άγγελος Δουρόπουλος, ο Ηρακλής Χατζηνέστωρος, ο Ευστράτιος Νικολαϊδης, ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος, ο Κωνσταντίνος Καραγιοβάννης, ο Ιωάννης Σκαπαριώτης, ο Βασίλειος Μαντενίδης και ο Κυριάκος Ταξιλδάρης.
Λαχειοφόρος αγορά Συλλόγου
Στην εκδήλωση έγινε και η λαχειοφόρος αγορά του Συλλόγου για το 2013 η οποία έχει ως εξής
Νο 2783 κυνηγετικό όπλο
Νο 500 Βιβλίο το «Κυνήγι του αγριόχοιρου στην Ελλάδα» του Δημητρίου Ευμοιρίδη
Νο 671 Βιβλίο το «Κυνήγι του αγριόχοιρου στην Ελλάδα» του Δημητρίου Ευμοιρίδη
Νο 850 Βιβλίο το «Κυνήγι του αγριόχοιρου στην Ελλάδα» του Δημητρίου Ευμοιρίδη Νο 622 Βιβλίο το «Κυνήγι του αγριόχοιρου στην Ελλάδα» του Δημητρίου Ευμοιρίδη Νο 201 Βιβλίο το «Κυνήγι του αγριόχοιρου στην Ελλάδα» του Δημητρίου Ευμοιρίδη
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
