Ο Κομοτηναιος φωτογραφος Χρηστος Πετροπουλος στην εκθεση Φωτογραφιας “W”

Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο του 18ου Athens Technopolis Jazz Festival

Το φαινόμενο της γυναικείας φύσης μελετούν 153 φωτογράφοι από όλη την Ελλάδα οι οποίοι εκθέτουν τα έργα τους στην Έκθεση Φωτογραφίας “W” που ανοίγει τις πόρτες της την προσεχή Δευτέρα, 4 Ιουνίου στην Τεχνόπολη της Αθήνας σε διοργάνωση της Φωτογραφικής Ομάδας ΜΕΤΑPolis.

Τα μέλη της φωτογραφικής παρέας του METAPolis, έρχονται να διερευνήσουν το μυστήριο και μοιράζονται με το κοινό τις δικές τους σκέψεις και εικόνες για τη γυναίκα, ως σύμβολο, ως ταυτότητα, ως αίσθηση, ως εικόνα, ως φύση.

153 τετράγωνα καρέ, ευθυγραμμισμένα στο ίδιο θέμα, διαφοροποιημένα, όμως από την οπτική τους γωνία, παραθέτουν σκηνές καθημερινότητας, ομορφιάς, Lifestyle, επιτήδευσης, σαγήνης και προβληματισμού.

Στην έκθεση αυτή πρωταγωνιστούν η γυναίκα σύζυγος, σύντροφος, ερωμένη, μητέρα, εργαζόμενη, συνάδερφος, επαγγελματίας, καριερίστρια, άνεργη, νοικοκυρά, αγωνίστρια, πολίτης, κόρη, μαθήτρια, αδερφή, φίλη, συνοδοιπόρος, σύγχρονη υπερ-γυναίκα.

Ανάμεσα στους φωτογράφους που συμμετέχουν και ο Κομοτηναίος Χρήστος Πετρόπουλος ο οποίος έχει σπουδάσει στην Αθήνα και ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογραφία από το 2000.

H έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 18ου Athens Technopolis Jazz Festival και είναι αφιερωμένη στους σκοπούς των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.