Ο Κομοτηναιος Δημητρης Χριστοδουλακης στο Rising Star

Την προσεχή Κυριακή του δίνουμε την ψήφο μας

Τον τοίχο του ελληνικού τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού Rising Star θα προσπαθήσει να σηκώσει αυτή την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, ο Κομοτηναίος τραγουδιστής Δημήτρης Χριστοδουλάκης.

Ο Δημήτρης κατάφερε με την φωνή του να πείσει τους κριτές πως αξίζει να βρεθεί ενώπιον του κοινού, το οποίο και είναι ο βασικός κριτής του Rising Star και έτσι την προσεχή Κυριακή, θα τραγουδήσει διεκδικώντας την ψήφο ολόκληρης της χώρας.
Ο ίδιος τραγουδάει από τα 18 του, ενώ η επαγγελματική του σταδιοδρομία μετρά ήδη 7 χρόνια. Αυτή την περίοδο τραγουδά στο City Live στην Ξάνθη, κάθε Σάββατο, ενώ οι Κομοτηναίοι τον απολαμβάνουμε κάθε Τρίτη στην Φάμπρικα.

Μιλώντας για την συμμετοχή του στο γνωστό talent show, ο ίδιος την χαρακτήρισε ως μία καλή εμπειρία για κάθε τραγουδιστή, τονίζοντας την αγάπη που τρέφει για το τραγούδι και την μουσική γενικότερα.

Ο Δημήτρης επιλέχτηκε ανάμεσα σε χιλιάδες υποψηφίους για να φτάσει στα live του Rising Star, απ’ όπου και αν περάσει στην επόμενη φάση την προσεχή Κυριακή και προχωρήσει στον διαγωνισμό θα διεκδικήσει τα δύο μοναδικά έπαθλα, ένα  πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music αξίας 35.000 ευρώ  καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

Βασική προϋπόθεση για να γίνει αυτό; Να λάβει την ψήφο του κοινού, το οποίο είναι και ο πρωταγωνιστής.

Συγκεκριμένα μέσω της δωρεάν εφαρμογής «Rising Star Greece», ο καθένας μπορεί σε πραγματικό χρόνο να ψηφίσει, με τη χρήση των απαραίτητων συσκευών (smartphones & tablets), αφού πρώτα εγγραφεί μέσω του λογαριασμού του σε Facebook ,Twitter, ή στο Google+.

Σε κάθε live oι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται πίσω από έναν μεγάλο ψηφιακό τοίχο, ενώ δεν έχουν οπτική επαφή με το κοινό και τους κριτές. Όταν ένας τηλεθεατής δώσει μία θετική ψήφο στον εκάστοτε διαγωνιζόμενο και εφόσον το επιλέξει, εμφανίζεται η φωτογραφία του στον ψηφιακό τοίχο.

Μόλις οι ψήφοι των τηλεθεατών ξεπεράσουν το απαιτούμενο ποσοστό, μέσω της εφαρμογής Rising Star Greece, ο τοίχος αυτομάτων σηκώνεται και ο διαγωνιζόμενος βλέπει τους κριτές και το κοινό, ενώ περνά στο επόμενο στάδιο του show.

Αυτή τη Κυριακή, ψηφίζουμε όλοι Δημήτρη Χριστοδουλάκη. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.