Ο Κ. Ιατριδης συμπαραστατης του ΔΑΔΑΑ και του Δικηγορικου Συλλογου

Δεσμεύτηκε για στενή και ειλικρινή συνεργασία

Ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ροδόπης, Πτέραρχος Κωνσταντίνος Ιατρίδης, την Τετάρτη 3 Ιουλίου το πρωί, επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό και Asperger (ΔΑΔΑΑ) όπου τον υποδέχθηκαν ως εκπρόσωποι της διοίκησής του ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Λαφτσής και η κ. Εύη Εξακοΐδου. Αφού ενημερώθηκε για τη δράση και τα προβλήματα του Συλλόγου ο κ. Ιατρίδης δήλωσε εξαιρετικά ευαισθητοποιημένος για την αποστολή και το έργο του, και διαβεβαίωσε για την διαθεσιμότητα και τη συμπαράστασή του σε αυτά. Κατά τον κ. Ιατρίδη η προσπάθεια που γίνεται αξίζει της ανεπιφύλακτης υποστήριξης όλων, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του Συλλόγου για το παράδειγμά τους και τις αρετές που υπηρετούν.

Ακολούθως ο Πτέραρχος επισκέφθηκε την Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, κ. Ιωάννα Χατζηαντωνίου, την πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση, και αντάλλαξε μαζί της απόψεις για τα κλαδικά προβλήματα των δικηγόρων και γενικότερα την απονομή Δικαιοσύνης στη χώρα. Ο κ. Ιατρίδης δεσμεύτηκε για στενή και ειλικρινή συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο, κατανοώντας πλήρως τις ιδιαιτερότητες που συνοδεύουν την άσκηση δικηγορίας, ειδικά στη Ροδόπη, εκφράζοντας γενικά την ευαισθησία του για την προοπτική εκσυγχρονισμού και βελτίωσης στον τομέα της Δικαιοσύνης, η οποία πρέπει να απονέμεται γρήγορα και πειστικά απέναντι στην κοινωνία, ανεπηρέαστη από κάθε είδους συμφέροντα. Με κύρος και επιστημονική ακεραιότητα.

Ο Πτέραρχος Ιατρίδης εξέφρασε τέλος την ανάγκη εγρήγορσης για το οριστικό κλείσιμο της πληγής της επαπειλούμενης ίδρυσης 4ης Νομικής, σύμφωνα με τη δέσμευση του Προέδρου της Ν.Δ. κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, αναδεικνύοντας έτσι την αξία της κοινής προσπάθειας και του καλού συντονισμού των Ροδοπαίων για την σοβαρή αυτή υπόθεση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.