Ο Κ. Ιατριδης ακουει τους πολιτες

Συναντήσεων συνέχεια για τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ

Επίσκεψη εργασίας στο γραφείο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ροδόπης πραγματοποίησε την Τετάρτη 26 Ιουνίου το πρωί ο υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Ροδόπης Πτέραρχος, Κωνσταντίνος Ιατρίδης. Ο κ. Ιατρίδης ζήτησε και ενημερώθηκε από το Τοπικό Συμβούλιο για την εξέλιξη των τρεχόντων θεμάτων που τους απασχολούν, όντας άλλωστε ο ίδιος επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας. Στη συζήτηση που ακολούθησε, παρουσίασε τις θέσεις και το πρόγραμμα της Ν.Δ. για αυτά, δίνοντας έμφαση στην άμεση υλοποίηση όλων των αποφάσεων του ΣτΕ και του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
 
Κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρα ο Πτέραρχος κ. Ιατρίδης επισκέφθηκε τους οικισμούς Ροδίτη, Λοφαρίου, Αράτου, Μεγ. Κρανοβουνίου και Γρατινής και στις επαφές που είχε, κυρίως στα καφενεία, ο κόσμος προέβαλλε την ανάγκη να ακούγεται η φωνή του από τους πολιτικούς από κοντά και χωρίς διαμεσολάβηση.


 
Ειδικά στο Μεγ. Κρανοβούνιο και μετά από σύντομη παραμονή στην ταβέρνα «Καραμανλής», είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον Σύλλογο Γυναικών και το ίδιο συνέβη και στη Γρατινή όπου επισημάνθηκε η ανάγκη εκπροσώπησης του νομού μας από νέα πρόσωπα με εργασιακή εμπειρία τα οποία να μπορούν να νιώσουν τον κόπο και το μόχθο των πολιτών. Επίσης επισημάνθηκε από τις ίδιες τις κατοίκους, ότι δεν μπορεί στην πολιτική να προωθούνται άτομα που δεν έχουν εργασθεί πραγματικά,  ώστε να μπορούν να κατανοήσουν και να επιλύσουν τα σύνθετα προβλήματα του τόπου, αλλά ούτε να νιώσουν τον πόνο και τον κόπο των πολιτών. Τονίστηκε επίσης η ανάγκη υποστήριξης των εθνικών μας θεμάτων με τρόπο αποτελεσματικό. Ο κ. Ιατρίδης ανέπτυξε τις προσωπικές του προσεγγίσεις για τα θέματα προτεραιότητας της ελληνικής κοινωνίας και τις προτάσεις της Ν.Δ., τονίζοντας πόσο εντυπωσιασμένος είναι για τις παρατηρήσεις και τις απόψεις των ανθρώπων που συσχετίζουν τις εξελίξεις στα μεγάλα γενικά θέματα της χώρας με αυτά που ζουν στην καθημερινότητά τους.
 

Οι συναντήσεις της Πέμπτης

 
Στο ίδιο  πλαίσιο κινήθηκε και η επίσκεψη του Πτεράρχου την Πέμπτη 27 Ιουνίου στα ΚΑΠΗ του Ν. Σιδηροχωρίου και της Κομοτηνής, όπου μάλιστα του τέθηκαν και ειδικοί προβληματισμοί, όπως η σύγχυση γύρω από τη διάδοση φημών περί κινδύνου υποεκπροσώπησης του χριστιανικού στοιχείου λόγω χειραγωγούμενης ψήφου, τις οποίες κατηγορηματικά απέρριψε ο κ. Ιατρίδης ως παντελώς αβάσιμες, αφού την προηγούμενη φορά που συνέβη αυτό, ήταν αποτέλεσμα απώλειας της έδρας της Ν.Δ. λόγω της τότε ασθενικής επίδοσης, και όχι λόγω περιθωριοποίησης των χριστιανών του ψηφοδελτίου της. Συγκεκριμένα ο Πτέραρχος δήλωσε: «Η νίκη της Ν.Δ. μεθαύριο θα είναι μεγάλη, ηχηρή, ασφαλής διότι όλα δείχνουν ότι θα εκπροσωπηθεί με τουλάχιστον 2 έδρες. Χαίρομαι που εσείς οι ίδιοι τονίσατε ότι πλέον υπάρχει επιτακτική ανάγκη ανανέωσης του πολιτικού συστήματος με νέους, άφθαρτους ανθρώπους με άλλη νοοτροπία. Σας καλώ όλους να  στηρίξετε τα νέα πρόσωπα με εργασιακή εμπειρία που έχουν διαγράψει αξιόλογη επαγγελματική σταδιοδρομία προκειμένου να αλλάξει σελίδα η Ροδόπη».
 
Ο Πτέραρχος Ιατρίδης επισκέφθηκε επίσης τους οικισμούς Ν. Καλλίστης, Π. Καλλίστης, Πόρπης, Παγουριών και Μικρού Κρανοβουνίου όπου για άλλη μια φόρα επισημάνθηκε από τους κατοίκους η ανάγκη ανανέωσης του πολιτικού συστήματος με νέα άφθαρτα πρόσωπα με εργασιακή εμπειρία. Επίσης συνάντησε μεγάλο ενδιαφέρον για τις θέσεις του για τη Ροδόπη οι οποίες με αυξανόμενο ρυθμό γίνονται όλο και πιο γνωστές, παρά την πολύ σύντομη προεκλογική περίοδο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.