Ο Γιωργος Ραψομανικης και η Σουλα Δασκαλακη ενωθηκαν με τα δεσμα του γαμου
Όρκους αιώνιας πίστης αντάλλαξαν το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Ραψομανίκης και η Σούλα Δασκαλάκη. Το επιστέγασμα μιας ουσιώδους σχέσης, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Μεγάλο Κρανοβούνιο Κομοτηνής. Το μυστήριο ξεκίνησε στις 7.30 το απόγευμα, ενώ πλήθος κόσμου είχε προσέλθει μέσα και έξω από το ναό για να ευχηθεί τον «βίο ανθόσπαρτο» στους νεόνυμφους και να τους απολαύσει στη σημαντικότερη στιγμή της ζωής τους. Κάτι, που παρατήρησαν οι καλεσμένοι, ήταν η εκπληκτική διακόσμηση του ναού.
Υπερήφανοι και με το δίκιο τους δίπλα στο ζευγάρι, που έλαμπε από ευτυχία, οι γονείς Χρύσα Μανωλιά και Αναστάσιος Ραψομανίκης από το γαμπρό και από τη νύφη η Ευρυδίκη και ο Απόστολος Δασκαλάκης. Κοντά σε αυτούς και ο αδερφός του γαμπρού Παντελής Ραψομανίκης με τη σύζυγό του Αγάπη Ορταξίδου, η αδερφή της νύφης Νέλλυ Δασκαλάκη, καθώς και ο κουμπάρος Γιώργος Καρασερίδης.
Το «παρών» έδωσαν πολλοί φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε τους Δημήτρη Κοτσάκη, Γιώργο Μηνόπουλο, Σοφία Μενεσελίδου, Σταμάτη Κουρούδη, Κούλα Παπαδριέλλη, Χρήστο Μέτιο, Κώστα Λιούρτα, Γιάννη Νικολαίδη, Αντώνη Γραβάνη κ.α.
Μετά το τέλος του μυστηρίου παρατέθηκε δεξίωση στο κτήμα «Αστραία» στον Ίασμο, όπου γιόρτασαν την ιδιαίτερη αυτή στιγμή.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
