Ο Γιωργος και η Αναστασια ενωθηκαν με τα δεσμα του γαμου

Γιώργο και Αναστασία να ζήσετε!

Έναν από τους ωραιότερους νεανικούς γάμους είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την Κυριακή που μας πέρασε στο πανέμορφο Παρεκκλήσι του Οσίου Δαυίδ Προσκυνητών.
 

Έναν γάμο που  μας συγκίνησε για αρκετά από τα χαρακτηριστικά του.
Κατ’ αρχάς για την τρυφερότητα και την αγάπη μεταξύ των νεονύμφων καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, νεανική και ομηλιτική, που εμπέδωσε εντός μας ό,τι ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο ευχήθηκε στους νεόνυμφους στο τέλος του: «μόνο το ευαγγέλιο που σας ένωσε θα σας χωρίσει τώρα».
 

Μετά, για την επιλογή του υπέροχου παρεκκλησιού του Οσίου Δαυίδ  του εν Ευβοίας. Ένας μαγικά ιερός χώρος, αποκείμενος στην οσιότητα της φύσης, που επέτρεψε το μυστήριο του γάμου να εισπραχθεί με ευσέβεια και κατάνυξη από τους νεόνυμφους, τους κουμπάρους και τους στενούς συγγενείς.
 

Κι ένα ακόμα αγαπητικό στοιχείο, ότι οι γονείς του γαμπρού Γιώργου, ο Χρήστος (Τάκης)  και η Δήμητρα Πρεπάκη επέλεξαν να γιορτάσουν το γάμο τους παιδιού τους με γλέντι παραδοσιακό και με τα όλα του, στο σπίτι τους και πατρικό του γαμπρού.
 

Πανέμορφοι, στολισμένοι με τα νιάτα τους πρωτίστως, ο γαμπρός Γιώργος και πανέμορφη η Αναστασία, επέλεξαν για χρώματα του γάμου τους το απόλυτο λευκό με διακριτικές μοβ λεπτομέρειες.
 

Παρούσα και η γιαγιά του Γιώργου που τους καμάρωνε κάθε στιγμή και καταχαρούμενοι, οι γονείς των παιδιών από κοινού με τους κουμπάρους και την πανέμορφη Αναστασία Μαυρίδου.
 
Γιώργο και Αναστασία να ζήσετε!
 
Τάκη, Δήμητρα, Μαρίκα να τους χαίρεστε ευτυχισμένους και καλορίζικους!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.