Ο Γιωργος Γκοζης φιλοξενειται στην πολιτιστικη πλατφορμα Rembrandt and The Cat

Διαδικτυακή συνάντηση τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου

Τον συγγραφέα Γιώργο Γκόζη θα φιλοξενήσει τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου η πολιτιστική πλατφόρμα Rembrandt and The Cat, ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο έναν ευρύ κύκλο βιβλιοπαρουσιάσεων.

Παρουσιάζοντας τον συγγραφέα η πλατφόρμα σημειώνει πως πρόκειται για «έναν συγγραφέα με μεγάλη ενσυναίσθηση, που βουτά τα χέρια του στη ζωή της καθημερινότητας, που βρίσκει τις φωνές αληθινών ανθρώπων, που δεν φοβάται το χιούμορ και ξεχωρίζει με την καθαρότητά της γραφής του. Μέχρι σήμερα μας έχει χαρίσει δύο συλλογές διηγημάτων “Ο νυχτερινός στο βάθος”, (εκδ. Νεφέλη) και “Αφήστε με να ολοκληρώσω” (Εκδόσεις Πόλις), τη νουβέλα “Γκουανό” (εκδ. Πόλις) ενώ μόλις κυκλοφόρησε το μυθιστόρημά του “Θραύση Κρυστάλλων” (εκδ. Ποταμός).

Υπάρχει και μια άλλη πλευρά του λιγότερο γνωστή, πέρα από τις επτά γλώσσες που μιλά κι αυτό είναι οι σπουδές του στη Θεολογία με μεταπτυχιακό στην Εκκλησιαστική Ιστορία, Χριστιανική Γραμματεία, Αρχαιολογία και Τέχνη και ειδίκευση στην Αγιολογία.

Το “Μητερικό Θράκης” όχι μόνο αποτυπώνει αυτή την κατάρτισή του στα ζητήματα αυτά αλλά καλύπτει και ένα κενό στη βιβλιογραφία εξιστορώντας τον βίο και την πολιτεία γυναικείων μορφών του χριστιανισμού και χαρτογραφώντας τη βυζαντινή Θράκη απευθυνόμενος σε όλους εκείνους που αναζητούν μια ερμηνεία του θείου μέσα κι έξω από τα θρησκευτικά δόγματα».

Info

Η διαδικτυακή συνάντηση θα γίνει τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 19:00 με ελεύθερη συμμετοχή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την κράτησή τους στο: [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.