Ο Γιωργης Χριστοδουλου παρουσιασε τα «χαμενα» τραγουδια του Αττικ

Σε ένα «ξεχωριστό» live στο Μαρμελάδα Wine Bar

Τα «χαμένα» τραγούδια του Αττίκ, κατά την πορεία του στη μουσική σκηνή του Παρισίου, όπου και διέμεινε και εργάστηκε πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα, έφερε στο φως και παρουσίασε στο κοινό της Κομοτηνής, ο συνθέτης Γιώργης Χριστοδούλου.
 

Ο ίδιος επέστρεψε στην πόλη μας, την οποία όπως δήλωσε στην σχετική συνέντευξή του στον «ΠΤΘ» αγαπά ιδιαίτερα, μιας και αποτέλεσε μια εκ των πόλεων που προωτοεμφανίστηκε στο πλευρό της Αρλέτας, και συγκεκριμένα στην σκηνή του «Μαρμελάδα Wine Bar» όπου και εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής.
 
Παρέα με τον  ταλαντούχο πιανίστα – ακορντεονίστα Χάρη Σταυρακάκη, βασικό του συνοδοιπόρο σε όλη την έρευνα, την επεξεργασία αλλά και την παρουσίαση των τραγουδιών του Αττίκ, όπως αυτά παρουσιάζονται στο νέο βιβλίο – cd που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβρη με τίτλο «Το Παρίσι του Αττίκ».
 

Ο Γιώργης Χριστοδούλου τραγούδησε Αττίκ και μίλησε για τον Αττίκ εξιστορώντας άγνωστες πτυχές της ζωής του Έλληνα τραγουδοποιού, όπως αυτές του «φανερώθηκαν» μέσα από την τριετή έρευνα που προηγήθηκε του τελικού αποτελέσματος, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μικρή Άρκτος».
 
Μία εμφάνιση που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, που έδωσε δυναμικό «παρών» γεμίζοντας στην κυριολεξία την «Μαρμελάδα», για την οποία το live αυτό αποτέλεσε και το πρώτο για τη νέα χρόνια. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.