Ο Γιαννης Σταυριδης πηρε το «πανω χερι» στο δημο Μαρωνειας-Σαπων

Σημαντικό προβάδισμα στον επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας», κ. Γιάννη Σταυρίδη, έδωσαν την Κυριακή οι ψηφοφόροι του δήμου Μαρώνειας-Σαπών. Ο κ. Σταυρίδης συγκέντρωσε 4.993 «σταυρούς» προτίμησης και ποσοστό 40,26%, καταγράφοντας μια διαφορά 13 ποσοστιαίων μονάδων από τον δεύτερο της αναμέτρησης, κ. Ηλία Ιωαννάκη. Ο απερχόμενος δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών έδωσε μάχη για τον δεύτερο γύρο με τον πρώην δήμαρχο κ. Ντίνο Χαριτόπουλο, του οποίου υπερίσχυσε στα σημεία. Συγκεκριμένα, με ποσοστό 27,26% έναντι 25,93% του συνυποψηφίου του, ο κ. Ιωαννάκης κατάφερε να εξασφαλίσει το πολύτιμο «εισιτήριο» για τη είσοδό του στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Τέλος, χαμηλή πτήση κατέγραψε ο συνδυασμός «Συμπαράταξη Πολιτών» του κ. Μιχάλη Κακουλίδη, ο οποίος περιορίστηκε στο ποσοστό του 6,56%, τερματίζοντας στην τέταρτη και τελευταία θέση.

 


ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ


52


 


ΣΥΝΟΛΟ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ


52


 


Εγγεγραμμένοι


Ψήφισαν


Ακυρα


Λευκά


Εγκυρα


22.261


13.029


457


171


12.401


 


Διακριτικό


Όνομα Συνδυασμού


Ψήφοι


Ποσοστό


ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ


ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ (ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ)


4.993


40,26%


ΑΝΕΞΑΡ. ΚΙΝ. ΠΟΛΙΤΩΝ


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΙΩΑΝΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ)


3.380


27,26%


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ( ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΝΤΙΝΟΣ))


3.215


25,93%


ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ


ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ (ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ)


813


6,56%

 

Γιάννης Σταυρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών σε δήλωσή του στο «Ράδιο Παρατηρητής» «Πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε στο τέλος»

«Σήμερα τον λόγο τον είχε ο λαός, οι δημότες του δήμου μας. Την κρίση του την εμπιστευόμαστε απόλυτα, την απόφασή του τη συμμεριζόμαστε και είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα που θα μας βρει ενωμένους για έναν και μοναδικό λόγο, για το καλό του δήμου Μαρωνείας-Σαπών. Όταν μάθουμε το ακριβές αποτέλεσμα- την ώρα της δήλωσης, υπολείπονταν 6 εκλογικά τμήματα σε σύνολο 52- θα καθίσουμε όλοι οι συνεργάτες στο τραπέζι να κάνουμε έναν μίνι αλλά πολύ ουσιαστικό προεκλογικό αγώνα. Είναι μεγάλη ευθύνη και η μεγαλύτερη χαρά είναι η εμπιστοσύνη του κόσμου και η στήριξη στον συνδυασμό μας. Έχουμε έναν δύσκολο αγώνα μπροστά μας αλλά πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε στο τέλος.»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.