Ο Γ. Πετριδης μιλα για την επισκεψη Γ. Παπανδρεου

Ο Γιώργος Πετρίδης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, συμμετέχει στην ομάδα προετοιμασίας της αυριανής επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου στην Ξάνθη, την Καβάλα και τη Δράμα και μίλησε στον ΠτΘ για το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί.

Ο Γιώργος Πετρίδης συμμετέχει τους τελευταίους μήνες στον τομέα κινητοποιήσεων του ΠΑΣΟΚ εκ μέρους του Εθνικού Συμβουλίου, επομένως είναι μέλος του κλιμακίου που οργανώνει και προετοιμάζει την επίσκεψη του Γ. Παπανδρέου στους νομούς Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας. «Είναι μια επίσκεψη που γίνεται στη συγκυρία των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, δεν έχει το χαρακτήρα μιας τυπικής προεκλογικής επίσκεψης. Ο Γ. Παπανδρέου θα επισκεφθεί τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων που στηρίζει το κίνημα στις πρωτεύουσες των νομών, όπως και τα εκλογικά κέντρα των τριών υποψηφίων νομαρχών που έχουν τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και φυσικά αυτό της υπερνομαρχίας.

Θα επισκεφθεί δυο οικισμούς του νομού Ξάνθης, τη Σμίνθη και το Εύλαλο του δήμου Τοπείρου και θα έχει την ευκαιρία να δει και να συνομιλήσει με τους κατοίκους. Αυτό που τροφοδοτεί και αναβαπτίζει τη λειτουργία του Γιώργου Παπανδρέου είναι η επαφή του με τον κόσμο και αυτό επιδιώκει σε κάθε επίσκεψή του».


Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει ανοιχτή ομιλία αλλά θα γίνουν χαιρετισμοί προς τον κόσμο που θα συγκεντρωθεί στα εκλογικά κέντρα για να τον δει. «Δε θα γίνει μια τυπική προεκλογική περιοδεία, ούτε και ομιλία. Εξάλλου, δε νομιμοποιείται ο πρόεδρος ενός κινήματος να κάνει προεκλογικές ομιλίες ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών. Ωστόσο, από τη στιγμή που το κίνημα και ο πρόεδρος στηρίζει τους συγκεκριμένους συνδυασμούς θέλει να επισκεφθεί τα εκλογικά τους κέντρα».

Μέχρι στιγμής δεν έχει προβλεφθεί συνέντευξη τύπου, αλλά είναι βέβαιο ότι δε θ’ αρνηθεί ν’ απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που θα έχουν σίγουρα σχέση και με την πολιτική επικαιρότητα. Επ’ αυτού ο κ. Πετρίδης θυμίζει ότι η πολιτική αντιπαράθεση – με αφορμή τις υποθέσεις διαφθοράς – εξελίσσεται στη Βουλή και οι πολίτες μπορούν να την παρακολουθήσουν στην τηλεόραση ή στα ΜΜΕ.

Ο Γ. Παπανδρέου φτάνει το πρωί του Σαββάτου στο αεροδρόμιο της Καβάλας, ξεκινά την περιοδεία του από την Ξάνθη, μεταβαίνει στην Καβάλα την ίδια μέρα και ολοκληρώνει την επίσκεψή του στη Δράμα την Κυριακή.

Μαρία Αμπατζή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.