Ο Ευριπιδης Στυλιανιδης στην κοπη της πιτας της ΔΑΚΕ

Την πίτα της ΔΑΚΕ ΠΕ έκοψε τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου ο Βουλευτής Ροδόπης και τ. Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Ευριπίδης Στυλιανίδης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, παρουσία πλήθους εκπαιδευτικών, στην αίθουσα κήπου των γραφείων της ΝΔ στη Ρηγίλλης.

 

Ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ ΠΕ Βασίλης Παληγιάννης ευχαρίστησε τον Ευριπίδη Στυλιανίδη για την άριστη συνεργασία που είχανε κατά το διάστημα της θητείας του στο Υπουργείο Παιδείας και του ζήτησε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να υπερασπίζεται τα δίκαια αιτήματα του εκπαιδευτικού κόσμου και ιδιαίτερα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Ο κ. Παληγιάννης χαρακτήρισε το σχολικό έτος 2008-2009 «Χρονιά Στυλιανίδη» τονίζοντας ότι «Ήταν η μόνη χρονιά μετά από πολλές δεκαετίες που λειτούργησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις τα σχολεία σε όλη την Ελλάδα.

 

Συγκεκριμένα, τα βιβλία περίμεναν τους μαθητές στα σχολεία στις 11 Σεπτεμβρίου. Δεν υπήρχαν, παρά ελάχιστα, λειτουργικά κενά. Όλοι οι διορισμοί ολοκληρώθηκαν νωρίς και οι εκπαιδευτικοί από τα μέσα Αυγούστου ενημερώθηκαν με προσωπικά SMS από το ΥΠΕΠΘ για το πού διορίζονται. Έγιναν σε όλους τους δασκάλους σεμινάρια εισαγωγικής επιμόρφωσης. Ελαχιστοποιήθηκε το φαινόμενο των καταλήψεων. Χτίστηκαν 1000 νέα σχολεία σε όλη τη χώρα. Προετοιμάστηκε η Ψηφιακή Τάξη. Για αυτό το λόγο ευχαριστούμε τον υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη που μας εμπιστεύτηκε και συνεργάστηκε άψογα μαζί μας …»

 

Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΔΑΚΕ ΠΕ για την τιμητική πρόσκληση, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα τους στην προσπάθεια της παράταξης για τη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στη χώρα μας. «Όλα είναι Θέμα Παιδείας» τόνισε «δεν το λέμε απλά αλλά το πιστεύουμε».
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.