Ο Εμρε Αχμετ νεος αντιδημαρχος Τοπικης Οικονομικης Αναπτυξης

Στη θέση της παραιτηθείσας Σιμπέλ Μουσταφά Ογλού

Ο κ. Εμρέ Αχμέτ είναι από χθες ο νέος αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Κομοτηνής, ο οποίος και κατέλαβε με απόφαση του Δημάρχου Κομοτηνής τη θέση της παραιτηθείσας Σιμπέλ Μουσταφά Ογλού.
 
Ο Εμρέ Αχμέτ, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας, αναλαμβάνει την εποπτεία θεμάτων αγροτικής και κτηνοτροφικής Ανάπτυξης, θεμάτων τουριστικής ανάπτυξης, προγραμμάτων απασχόλησης-καταπολέµησης της ανεργίας καθώς και θεμάτων του τμήματος αδειοδοτήσεων και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων. 

Εμρέ Αχμέτ «Η μεγάλη μας πρόκληση η συνεργασία όλων των φορέων του τόπου» 

Ο ίδιος μιλώντας στον «ΠτΘ» ευχαρίστησε τον δήμαρχο Κομοτηνής για την «εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου», τονίζοντας πως οι τομείς που άπτονται πλέον της αρμοδιότητάς του «είναι τέσσερις τομείς που ο καθένας έχει τη δυσκολία του, αλλά τομείς οι οποίοι πρέπει να συνυπάρχουν αρμονικά για το καλό όλης της κοινωνίας και των συνδημοτών μας».
 
Πρόκειται για τομείς που όπως επεσήμανε «ίσως κάποιες φορές να έχουν συγκρουόμενα συμφέροντα, ωστόσο όταν και αν τελικά βρεθεί η χρυσή ισορροπία, η μέση λύση, τότε μπορούν να λειτουργήσουν πολλαπλασιάστηκα για το κοινό καλό».
 
«Αυτή θα είναι η πρόκληση σ’ αυτή την περίοδο να μπορέσουμε σε συνεργασία με όλους τους φορείς του τόπου, κυρίως με τα επιμελητήρια, τον εμπορικό σύλλογο και τα σωματεία των αγροτών που υπάρχουν, να βρεθεί η καλύτερη λύση στα προβλήματα που είναι δεδομένα και είναι ήδη γνωστά στη δημοτική αρχή» επεσήμανε ο ίδιος τονίζοντας πως ήδη έχουν ξεκινήσει προσπάθειες σύμπλευσης του συνόλου των εμπλεκόμενων φορέων του τόπου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.