«Ο ελληνικος λαος να ψηφισει με γνωμονα τα καθημερινα του προβληματα»

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ κ. Φανή Τρέλλη επισκέφθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίού Θράκης.

Σε δηλώσεις της η κ. Τρέλλη χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ «αγωνιστικό, καθότι συμμετέχουν σε αυτό άνθρωποι που αγωνίστηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα μέσα στο εργατικό και στο αγροτικό κίνημα».

Εδώ και καιρό τα μέλη του ΚΚΕ έχουν ξεκινήσει ένα διάλογο ουσιαστικό με τους πολίτες για θέματα που αφορούν την πολιτική της ΕΕ. «Δυστυχώς λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη. Κανείς δεν ασχολείται με αυτές και η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τα σκάνδαλα και όπως φαίνεται τα δύο μεγάλα κόμματα προσπαθούν να μας πάνε στις ευρωεκλογές με αυτά τα ζητήματα. Σκάνδαλα υπάρχουν αλλά αποφεύγουν επί της ουσίας συζήτηση γιατί δεν τους συμφέρει εφόσον όλα αυτά τα χρόνια ήταν αυτοί που στήριξαν αυτή την πολιτική της ΕΕ με τις πολλές αντιδραστικές ρυθμίσεις».

Η κ. Τρέλλη μίλησε για «εργασιακό μεσαίωνα» και κάλεσε τον ελληνικό λαό να ψηφίσει στις ευρωεκλογές με γνώμονα τα καθημερινά του προβλήματα, «γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην σχετίζεται με την πολιτική που εκπορεύεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να σκεφτεί τη στάση των μεγάλων κομμάτων και τις ευθύνες τους για αυτά αλλά και των μικρότερων κομμάτων που ψήφισαν τις αποφάσεις της ΕΕ. Εμείς από την πρώτη στιγμή καταψηφίσαμε αυτές τις αποφάσεις αντιταχθήκαμε σε όλα αυτά που ψηφίζονταν στο ευρωκοινοβούλιο και ζητάμε την ψήφο του λαού για να μας ενδυναμώσει στις ευρωεκλογές ώστε από καλύτερες θέσεις να δώσουμε τη μάχη στο ευρωκοινοβούλιο μαζί με άλλες δυνάμεις αλλά κυρίως για να δυναμώσουν οι αγώνες στους οποίους είμαστε μπροστά και θα είμαστε και στο επόμενο χρονικό διάστημα».

Μ.Π.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.