Ο διακινητης πατησε γκαζι στο σημα στασης των αστυνομικων

Καταδίωξη στην Παλαιά Εθνική Κομοτηνής-Ξάνθης

Συνελήφθη την Παρασκευή (10-1-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 23χρονος αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος εμπλέκεται σε παράνομη μεταφορά έξι μη νόμιμων μεταναστών-.

Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, οι αστυνομικοί  πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως ο 23χρονος οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά, το όχημα ακινητοποιήθηκε στην Παλαιά Εθνική Κομοτηνής – Ξάνθης (πλησίον οικισμού Ιάσμου) και ο οδηγός του μαζί με τον συνοδηγό του τράπηκαν πεζή σε φυγή, σε παρακείμενη αγροτική περιοχή.

Άμεσα οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον 23χρονο οδηγό, ενώ ο συνοδηγός – συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς επίσης ότι αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και χρηματικό ποσό. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.