Ο Δαμων και η Αννα παντρευτηκαν

Έναν από τους ωραιότερους γάμους του καλοκαιριού ζήσαμε το περασμένο Σάββατο 27 Αυγούστου, στο εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία Προσκυνητών Ροδόπης.
 
Ο δημοσιογράφος, στενός φίλος και συνεργάτης της «οικογένειας» του «Παρατηρητή της Θράκης» Δάμων Δαμιανός, αλλά και των δημοσιογράφων της Ροδόπης, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Άννα Φρούνζε, παρουσία λιγοστών στενών συγγενών και φίλων.
 

Σε μία λιτή πλην όμως πανέμορφη τελετή, στην οποία πρωταγωνιστούσαν τα συναισθήματα αγάπης και χαράς, τόσο των νεόνυμφων, όσο και των καλεσμένων που βρέθηκαν στο πλευρό τους σε μία από τις ωραιότερες στιγμές της κοινής τους πορείας.
 
Ο Δάμωνας πιο ευτυχισμένος και κομψός από ποτέ, με το χαμόγελο να μην φεύγει λεπτό από τα χείλη του, και η εντυπωσιακή νύφη, η Άννα, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, με τους κουμπάρους τους Γιώργο Ταρασίδη και Βάσω Τσαμπάζη να τους επισφραγίζουν.
 

Ακολούθησε μία εξίσου πανέμορφη βραδιά στον εξωτερικό χώρο του Ξενοδοχείου Ίσμαρος, στην οποία μικροί και μεγάλοι γιορτάσαμε μέχρι πρωίας και την τυπική ένωση δύο ανθρώπων που αγαπάμε πολύ.
 
Μεταξύ των παρευρισκομένων και ο συνεργάτης του Δάμωνα, βουλευτής ν.Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ με τη σύζυγό του Μπελγκίν, ο δημοσιογράφος Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ, συνοδευόμενος από την κόρη του Τουχτσέ, o επίσης δημοσιογράφος Συμεών Σολταρίδης με την εκπαιδευτικό Μαρία Δήμου, οι δημοσιογράφοι Γιάννης Πετρακόπουλος και Νατάσα Δοσεμετζή, με τις οικογένειές τους, η εκδότρια της εφημερίδας «Γκιουνδέμ» Χουλιά Εμίν με το σύζυγό της, ο ηθοποιός Φιλοποίμην Ανδρεάδης, ο οικονομολόγος και λογιστής Κώστας Σακαρίδης με την εκπαιδευτικό Τζένη Κασαπιάν, ο Σταμάτης Σακελλίων με τη σύζυγό του Ζωή Γκιούλη, η Λία Κατσαρού, οι πολιτικοί μηχανικοί Πέτρος Βαφειάδης και Πέτρος Καλλίτσης, ο δικηγόρος Πασχάλης Μιχαλιτσούδης και η σύζυγός του, ο προγραμματιστής Θανάσης Γεωργαντάς, «αναδεκτούδι» του γαμπρού κ. ά.
 

Επί της υποδοχής, ο αδερφός του γαμπρού, οικονομολόγος Κώστας Δαμιανός και επί κεφαλής των απολύτως επιτυχημένων στην κατάρτισή τους λιστών του πλουσιότατου γαμήλιου δείπνου, η αεικίνητη και καταχαρούμενη σύζυγός του, η νομικός Σοφία Μιχαλιτσούδη, πρώτη και στο χορό και στο γλέντι, βοηθούντος του Κώστα και στις μουσικές επιλογές τόσο των ζεϊμπέκικων του γαμπρού, που και τα χόρεψε και τα τραγούδησε, όσο και στο πλούσιο μουσικό μενού που είχε και μαζούρκες και χορούς από τη χώρα καταγωγή της νύφης, με πρωταγωνίστρια την ίδια, την αδελφή της, που ήρθε για τον γάμο από τη Γαλλία, αλλά και την πανέμορφη κόρη της Ειρήνη.
 

Από τα αξιοσημείωτα, το «απρόοπτο» αλλά μάλλον απολύτως συμβατό με την οικογενειακή παράδοση των δυο αδελφών, συμβολικό κλείσιμο του γλεντιού, αργά το βράδυ, με το “avanti o popolo, alla riscossa, bandiera rossa, bandiera rossa trionfer”…
 
Ένας γάμος βάλσαμο στην ψυχή όλων μας, πλούσιος ειλικρινών συναισθημάτων αγάπης.
 
Δάμωνα, Άννα να ζήσετε ευτυχισμένοι!
 
Στους κουμπάρους πάντα άξιοι!
 
Υ.γ.: Ευχαριστούμε για τις επαγγελματικές φωτογραφίες το Joy Art Photography 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.