Ο Χρηστος Τουβε παρουσιαζει το βιβλιο του «Της ζωης τα παραξενα παιχνιδια»

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στη «Σβούρα» με πρωτοβουλία των Βιβλιοχαρτοπωλείων «Βαφειάδης»

«Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια» τιτλοφορείται το νέο βιβλίο του συγγραφέα Χρήστου Τούβε, που παρουσιάζεται την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στην Κομοτηνή.
 
Η παρουσίαση του μυθιστορήματος θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία των Βιβλιοχαρτοπωλείων Βαφειάδης, στο Καφέ Μπαρ «Σβούρα», στις 20:00, παρουσία του συγγραφέα.
 
Το βιβλίο θα προλογίσει ο ιατρός – πνευμονολόγος κ.Σάββας Καμενίδης, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει η ποιήτρια – συγγραφέας κ. Αναστασία Παπαδάκη. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η Εκδότρια του «ΠτΘ» κ. Νατάσσα Βαφειάδου.
 
Ο Χρήστος Τούβε κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και το «Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια» αποτελεί την πρώτη του συγγραφική δουλειά. Είναι κάτοχος πτυχίων Λογιστικής, Managment και Μεταπτυχιακού Διπλώματος MBA στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει κάνει αυτό-έκδοση του βιβλίου του, το οποίο έχει αγκαλιαστεί από το αναγνωστικό κοινό και στην Ελλάδα κυκλοφορεί με τη Γ' έκδοση στο εξώφυλλο, ενώ μέσω του Παγκόσμιου site Amazon κυκλοφορεί σε 63 χώρες του εξωτερικού.
 
 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

 
Το βιβλίο πραγματεύεται τη σχέση ενός παιδιού μ' ένα παππού και δείχνει την γέννηση, εξέλιξη και ωρίμανση μίας σχέσης ζωής. Είναι ένα εγχειρίδιο ζωής μυθιστορηματικού τύπου με πολλά στοιχεία ψυχολογίας και είναι αφιερωμένο στην τρίτη ηλικία, ενώ αυτό που κάνει ιδιαίτερη αίσθηση είναι το τέλος κάθε κεφαλαίου που υπάρχουν τα σημεία-κλειδιά, όπου ο αναγνώστης ταυτίζεται. Το βιβλίο επιμελήθηκε ο Γιάννης Γαβαλάς, ένας άνθρωπος που έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Ρίτσο και τον Νίκο Καββαδία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.