Ο Χρηστος Μενιδιατης ξεσηκωσε το κοινο στο σαββατιατικο μουσικο ραντεβου του El Clasico

Ωραίες μουσικές, χαμόγελα, χορός και διασκέδαση στις live μουσικές βραδιάς του μαγαζιού

Με την επίσημη κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Δε μπορεί» συνέπεσε η live εμφάνιση του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή Χρήστου Μενιδιάτη, το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου, στην μουσική σκηνή του El Clasico Café bar & more.
 
Μπορεί η δυναμική μπαλάντα του Χρήστου Μενιδιάτη, σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη και στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη, να φέρει τον εν λόγω τίτλο, ο γνωστός όμως τραγουδιστής απέδειξε για μία ακόμα φορά πως μπορεί και ξέρει καλά να ξεσηκώνει το κοινό, που τον ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του.
 

Ο ίδιος άλλωστε βρίσκεται ήδη στη δεύτερη δεκαετία της μουσικής του καριέρας, μιας και η πρώτη του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε στα τέλη του ΄90. Η έως τώρα μουσική του καριέρα αριθμεί πολλές επιτυχίες, ξεκινώντας από το «Μόνο τα μάτια σου», «Στ’ αστέρια κάνω μια ευχή», «Κυριακές», αλλά και τα νεότερα, «Άραγε πού να είσαι» «Τα καλά παιδιά» και «Αδυναμία» μου, ενώ απ’ ό,τι φάνηκε από τις ανταπόκριση του κόσμου, το βράδυ του Σαββάτου, και το νέο του τραγούδι αναμένεται να αγγίξει την κορυφή με τα δημοφιλέστερα τραγούδια της χώρας.
 
Πορεία διόλου τυχαία, αν σκεφτεί κανείς ότι «κληρονόμησε» το ταλέντο από τον πατέρα του, πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή Μιχάλη Μενιδιάτη.
 
Το κοινό της Κομοτηνής, τον αγκάλιασε, κρατώντας τον στη σκηνή μέχρι αργά τα ξημερώματα της Κυριακής, στον εκλεκτό χώρο του El Clasico, που γέμισε στην κυριολεξία, από ρυθμό, χαμόγελα, μουσικές και χορό που δεν έλειψε.
 

Ο ίδιος πέραν των τραγουδιών της προσωπικής του δισκογραφίας, ερμήνευσε και γνωστές επιτυχίες συναδέλφων του, με «Τα Κλειδιά», του Θοδωρή Κοτονιά, σε μία διασκευή του Χρήστου Μενιδιάτη, που έχει επίσης αγαπήσει το κοινό, ενώ ο ίδιος μοιράστηκε τη σκηνή με την εκρηκτική Animado η οποία θεωρείται ένα από τα next best πρόσωπα της ελληνικής δισκογραφίας.
 
Ένα βράδυ που όπως υποσχέθηκε το El Clasico, τα είχε όλα, προσφέροντας τη δυνατότητα στο κοινό της Κομοτηνή, να δει από κοντά ένα από τα πρωταγωνιστικά ονόματα  των κεντρικών σκηνών της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.
 
Αυτές άλλωστε είναι οι αγαπημένες live βραδιές στο El Clasico! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.