Ο Χρ. Χατζηπεμου για τα «επικοινωνιακα … αντιδωρα» της ΠΑΜΘ!

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ροδόπης της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» για τη διανομή των χρημάτων της «επικοινωνιακής εκστρατείας» στα μέσα της ΠΑΜΘ και την ανεξήγητη εξαίρεση εφημερίδων-ραδιοφώνων

Με επικριτικό ύφος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ροδόπης με την «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία», κ. Χρήστος Χατζηπέμου, σχολίασε από τον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, τον τρόπο που σχεδιάζει η Περιφέρεια ΑΜΘ να μοιράσει το ποσό των 24.800 ευρώ σε 9 τηλεοπτικούς σταθμούς και 24.800 ευρώ 40 ειδησεογραφικά siteστην ΑΜΘ.

Ο κ. Χατζηπέμου στην ανάρτησή του αναφέρθηκε και στην εξαίρεση των εφημερίδων και ραδιοφώνων από την σχετική χρηματοδότηση. Επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος υπαινίσσεται ότι τα μέσα ενημέρωσης που είναι φιλικά προσκείμενα προς την διοίκηση της ΠΑΜΘ θα λάβουν μεγαλύτερα ποσά, εφόσον στην απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής δεν προσδιορίζεται ότι τα χρήματα θα κατανεμηθούν ισομερώς.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χρήστου Χατζηπέμου:

«11.000.000 ευρώ για τη διαφημιστική καμπάνια και τον COVID- 19 (μέσω ιδιωτικής εταιρείας), αποφάσισε να διαθέσει η Κυβέρνηση σε κεντρικό επίπεδο κι εύλογο ήταν η απόφαση αυτή να προκαλέσει τις αντιδράσεις του περιφερειακού Τύπου.

Προκειμένου να μειώσει τις αντιδράσεις, η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, αποφάσισε κι αυτή να μοιράσει επικοινωνιακά …αντίδωρα! Έτσι με την 291/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής 24.800 € θα μοιραστούν σε εννέα τηλεοπτικούς σταθμούς και άλλα τόσα σε 40 Sites της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για την προβολή του κρατικού μηνύματος «Μένουμε σπίτι» μέχρι τις 31/5/2020.

Για τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα της Περιφέρειας … πάπαλα! Δεν περισσεύουν από τα κοράκια των Αθηνών.

Σημειωτέον ότι, δεν προσδιορίζεται στην απόφαση εάν αυτά τα χρήματα θα κατανεμηθούν ισομερώς ή αν θα …προηγηθούν όσα κανάλια συμμετέχουν ενεργά στις τηλεπωλήσεις του …Άδωνη κι όσα sites χειροκροτούν τη Διοίκηση της Περιφέρειας από το πρωί μέχρι το βράδυ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.