Ο αθλητισμος της Κομοτηνης στα καλυτερα του

Μεγάλη επιτυχία στο κύπελλο Βουλγαρίας Ju-jitsu 2018 για την ομάδα του «Διας-Budo Academy A.Parasidis»

Στην φετινή οργάνωση του Κυπέλλου Βουλγαρίας Ju-jitsu 2018η ελληνική συμμετοχή κατόρθωσε να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές , κλέβοντας τις εντυπώσεις και  δίνοντας στον χώρο του αθλητισμού νέα διάσταση και προοπτική.
 
Αναλυτικότερα, το φετινό πρωτάθλημα Ju-jitsu που έλαβε χώρα στην Βουλγαρία χαρακτηρίστηκε αριθμητικά από πολύ μεγάλη συμμετοχή και τεχνικά από το υψηλό επίπεδο των αθλητών, γεγονός που έκανε την προσπάθεια για διάκριση ακόμα δυσκολότερη. Οι διαγωνιζόμενοι ήταν πολλοί και από διαφορετικές χώρες, ο ανταγωνισμός τεράστιος και οι θέσεις λίγες. Παρόλο αυτά, ήταν αρκετοί εκείνοι που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κατάφεραν να κερδίσουν σημαντικές και αξιόλογες θέσεις.
 

Συγκεκριμένα, από την ομάδα «Διας-Budo Academy A.Parasidis» της Κομοτηνής που συμμετείχε στον φετινό διαγωνισμό κατάφερε να αποσπάσει 8 μετάλλια συνολικά, δίνοντας έτσι έναν έντονο χαρακτήρα και δυναμική  παρουσία στον φετινό διαγωνισμό. Συγκεκριμένα, τα χρυσά μετάλλια απέσπασαν οι Νικόλας Καλπακίδης, Ταξιάρχης Μεριτσίδης και Θοδωρής Χριστοφορίδης. Τα ασημένια μετάλλια οι Γιώργος Γραμματόπουλος, Hami Gazarian  και Alexandra Afrikian, ενώ τα Χάλκινα μετάλλια κέρδισαν ο  Άρης Αφρικίαν και ο Γιάννης Λαφτσής. Τέλος, την  τέταρτη θέση κατόρθωσε να κατακτήσει ο  Θοδωρής Γραμματόπουλος.
 
Θερμά συγχαρητήρια στην ελληνική αποστολή και στους παίκτες της που με την αξιόλογη προσπάθεια και αγωνιστικότητα τους μας έκαναν υπερήφανους με τις αποδόσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα Ju-jitsu.  Ευχόμαστε και άλλες τέτοιες επιτυχίες που ενισχύουν το αγωνιστικό πνεύμα και αποδεικνύουν τις  ικανότητες των νέων σε τομείς όπως ο αθλητισμός. Α.Δ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.