Ο απολογισμος της εκθεσης αναμνησεων του Συλλογου Πατεραδων

900 επισκέπτες στις 25 μέρες λειτουργίας μιας άψογης διοργάνωσης

Τις πόρτες της έκλεισε πριν από λίγες ημέρες η φωτογραφική έκθεση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Πατεράδων στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ξυλαγανής.
 
Η έκθεση, αφιερωμένη σε προγόνους, συγγενείς και φίλους των Ξυλαγανιωτών, στις 25 ημέρες λειτουργίας τους, «φιλοξένησε» περισσότερους από 900 επισκέπτες, κατατάσσοντας την σε μία εκ των πιο επιτυχημένων εκδηλώσεων του συλλόγου, αλλά και αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον του κόσμου για το παρελθόν του και το παρελθόν του γενέθλιου τόπου του.
 

Η έκθεση ήταν μία πρωτοβουλία του κ. Δημήτρη Δουμπουλάκη, ο οποίος μάλιστα δώρισε το φωτογραφικό αυτό αρχείο στον Σύλλογο Πατεράδων, ο οποίος θα «αφήσει» τις φωτογραφίες στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ξυλαγανής, ούτως ώστε όσοι ενδιαφέρονται να το επισκεφθούν κατόπιν επικοινωνίας με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Πατεράδων ή με τον κ. Δουμπουλάκη.
 

Πέραν της μεγάλης σημασίας και αξίας της έκθεσης, ειδικά για τους απανταχού Ξυλαγανιώτες, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην όλη διοργάνωση,  από την μικρότερη έως και την μεγαλύτερη λεπτομέρεια, από τις οποίες ξεχωρίσαμε το βιβλίο εντυπώσεων, το οποίο γέμισε στην κυριολεξία από τα συγχαρητήρια σχόλια των επισκεπτών, καθώς και τη λίστα υπογραφών για την επαναλειτουργία της παιδικής βιβλιοθήκης της Ξυλαγανής.
 
Εξαιρετική στο σύνολό της και εξαιρετικοί στο σύνολό τους οι συντελεστές!
 
Θερμά συγχαρητήρια με την ευχή αντίστοιχων εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών στο άμεσο αλλά και στο απώτερο μέλλον. Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.