Ο Αντωνης Γραβανης νεος αντιπροεδρος της Οικονομικης Επιτροπης του δημου

Ο κ. Αντώνης Γραβάνης, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της κ. Φελίνας Καζάκου «Εμείς η Πόλη», είναι ο νέος αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κομοτηνής, όπως αποφασίστηκε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του οργάνου. Ο κ. Γραβάνης ψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη της επιτροπής, που εκλέχτηκαν κατά τη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου. Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής θα είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πετρίδης.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι με βάση τις αρχαιρεσίες της προηγούμενης Κυριακής, την οικονομική επιτροπή απαρτίζουν ακόμη οι κ.κ. Δημήτριος Πολιτειάδης, Τζιχάν Ιμάμογλου, Αφροδίτη Καρελιάδου, Στράτος Τσακιρίδης, Αμέτ Εμρέ, Γεώργιος Ναβροζίδης, και Νεκτάριος Δαπέργολας, με αναπληρωματικά μέλη τους κ.κ. Παρθένιο Τζενετίδη, Δημήτρη Καρασταύρο, Σοφία Μενεσελίδου, Φελίνα Καζάκου – Βρούζου και Κοσμά Καραΐσκο.

 

Γιώργος Πετρίδης «Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου δεν θα μείνουν χωρίς σίτιση»

Στον σχετικό διαγωνισμό επικρατούσα η προσφορά που κατέθεσε η εταιρεία Χούτος Catering

 

Σε ότι αφορά το δεύτερο θέμα της πρώτης αυτής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου, σχετικά με το ζήτημα της σίτισης των μαθητών του Μουσικού Σχολείου της Κομοτηνής, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε η αποσφράγιση των προσφορών της δημοπρασίας που έλαβε χώρα, από όπου και προέκυψε ως επικρατούσα η προσφορά που κατέθεσε η εταιρεία Χούτος Catering, η οποία είχε αναλάβει τη σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου και κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά. Κατά το επόμενο διάστημα θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες ελεγκτικές διαδικασίες και σε περίπτωση που δεν υπάρξει κατάθεση ένστασης επί του αποτελέσματος της δημοπρασίας, η σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής θα ξεκινήσει άμεσα. Ωστόσο, όπως τόνισε μιλώντας στον «ΠτΘ», ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης για τις πρώτες ημέρες της σχολικής χρονιάς, η οποία ξεκίνησε και επισήμως χθες, «τα παιδιά δεν θα μείνουν χωρίς σίτιση».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.