Ο Ανεστης Βαφειαδης στο νεο ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ

«Η Ροδόπη συνεχίζει την παράδοσή της εκπροσώπησης της στη ΓΣΕΒΕΕ

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών  Εμπόρων Ελλάδος εκλέχτηκε στην σχετική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου στην Αθήνα, ο κ. Ανέστης Βαφειάδης.
 
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης ήταν υποψήφιος με την παράταξη του απερχόμενου προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ.Γιώργου Καββαθά, την ΠΑΣΚΜΜΕ η οποία συγκέντρωσε το 50,7% των ψήφων αυξάνοντας το ποσοστό της κατά 2,7% και τις έδρες κατά 2 (27 από 25 το 2013).
 

Ανέστης Βαφειάδης
«Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να προασπίσω τα συμφέροντα του κλάδου μου και των επαγγελματιών στις δύσκολες εποχές που διανύουμε και στα χειρότερα που έρχονται»

 
«Η  Ροδόπη συνεχίζει την παράδοση της εκπροσώπησής της στη ΓΣΕΒΕΕ όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε μιλώντας στον « ΠτΘ» ο κ. Βαφειάδης προσθέτοντας πως «αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να με επιλέξουν οι συνάδελφοί μου τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό».
 
«Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να προασπίσω τα συμφέροντα του κλάδου μου και των επαγγελματιών στις δύσκολες εποχές που διανύουμε και στα χειρότερα που έρχονται» συνέχισε «ούτως ώστε να βάλουμε το λιθαράκι μας για να κάνουμε κάτι καλύτερο τόσο για εμάς, τις οικογένειες μας αλλά και τον κλάδο μας που διώκεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια από τις διάφορες κυβερνήσεις».
 
Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της συνεδρίασης εγκρίθηκαν ο Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός και ο Προγραμματισμός Δράσης της Συνομοσπονδίας, ενώ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα τη προσεχή Κυριακή.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.