Ο Αη Βασιλης «προσγειωθηκε» στην κεντρικη πλατεια της πολης μας

Καθυστέρησε αλλά ήρθε και φέτος τελικά το Σάββατο που μας πέρασε ο «Άη Βασίλης» για να μαζέψει τρόφιμα και να τα μοιράσει στις άπορες οικογένειες του δήμου Κομοτηνής. Συγκεκριμένα ο «Άη Βασίλης» προσγειώθηκε στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, όπου μαζί με τις συμμετέχουσες ομάδες σήμαναν την έναρξη της εθελοντικής δράσης «Ο Αη Βασίλης άργησε μία μέρα» που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη μας.
 
Συγκεκριμένα στην εναρκτήρια αυτή εκδήλωση εκπρόσωποι όλων των συμμετεχόντων ομάδων έδωσαν το «παρών» για να παραλάβουν τα σημαιάκια με τα χρώματα των ομάδων αλλά και τους σάκους του Άη Βασίλη με την ευχή να τους επιστρέψουν «υπερχειλισμένους».
 
Σύμφωνα με την επικεφαλής της διοργάνωσης κ. Άρτεμις Τσολάκη, «πέρυσι, την πρώτη χρονιά της εν λόγω δράσης, συγκεντρώθηκαν επτά τόνοι τροφίμων, τα οποία και δόθηκαν στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου και μοιράστηκαν στις άπορες οικογένειες που τα είχαν ανάγκη. Φέτος ευελπιστούμε ότι η προσπάθειά μας θα πάει καλύτερα, καθώς έχουμε και πάλι πάρα πολλές συμμετοχές. Το πολύ θετικό είναι ότι όσες ομάδες συμμετείχαν πέρυσι συμμετέχουν και φέτος και ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένες για την όλη προσπάθεια».
Στο πλευρό των διοργανωτών φέτος βρίσκεται και η θεατρική ομάδα του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, η οποία παρουσίασε μία θεατρική παράσταση αλλά και η χορευτική ομάδα της σχολής χορού Let’s Dance που ξεσήκωσε το κοινό με τα χορευτικά της.

Οι ομάδες που δημιουργήθηκαν φέτος δεν ξεπερνάν τις δέκα, λόγω όμως του γεγονότος, όπως σημείωσε η κ. Τσολάκη, της σύμπτυξης δύο συλλόγων ανά ομάδα.

 

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/paratiritis.thrakis

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.