Ο Αι Βασιλης ερχεται στην πολη μας!

Φέτος το Kosmopolis φοράει το γιορτινό του χαμόγελο και σας προσκαλεί να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα με αποκλειστικές χριστουγεννιάτικες αγορές, κέφι  και happenings για όλη την οικογένεια!
 
Από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 ως και την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016 το Kosmopolis δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα και δίνει γιορτινό τόνο στις Χριστουγεννιάτικες αγορές μέσα από διασκεδαστικά δρώμενα και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
 
Ο αγαπημένος Αϊ Βασίλης με τους βοηθούς του θα είναι στο Kosmopolis σκορπίζοντας  χαρά σε μικρούς και μεγάλους! Οι μικροί μας επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του στο ειδικά διαμορφωμένο σπίτι του παρέα με τα ξωτικά του, τον Όμπερον και τον Έλγουντ.
 
Θα «ψήσουν» κουλουράκια στον φούρνο της κυρά – Βασιλικής και θα φωτογραφηθούν ως… ξωτικά!
 
Ειδικότερα, το Kosmopolis έχει φροντίσει για τη διασκέδαση των μικρών μας φίλων που κατά την επίσκεψή τους θα μπορούν να απασχοληθούν γιορτινά και δημιουργικά κατασκευάζοντας φάτνες και στολίδια για το δέντρο, κάνοντας χριστουγεννιάτικο face-painting σε πολύχρωμα σχέδια και χρώματα, γράφοντας με τη βοήθεια των ξωτικών το καθιερωμένο γράμμα στον Αϊ Βασίλη και δημιουργώντας όμορφες νιφάδες και ευφάνταστα στολίδια στο ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριο.
 
Όμως, η διασκέδαση δεν εξαντλείται εδώ!
 
Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου το πάρτι απογειώνεται με ζωντανή εκπομπή από τον Δίαυλο Ροδόπης 92,4 που θα μεταδίδει Live για 4 ολόκληρες ώρες από το Kosmopolis! Ο Αϊ Βασίλης δίνει τον παλμό της διασκέδασης και παρέα με τον αγαπημένο ραδιοφωνικό σταθμό της Ροδόπης μας καλούν σε μια γιορτή με ανεβασμένη διάθεση και εκπλήξεις.
 
Αυτά τα Χριστούγεννα στο Kosmopolis θα είναι μαγικά! Μην λείψει κανείς!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.