«Ο Αη Βασιλης αργησε μια μερα» στο ΔΑΚ Κομοτηνης

Η εθελοντική δράση «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα» θα διεξαχθεί φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Κομοτηνή και θα «ενώσει» τις δυνάμεις της με τον Πανθρακικό. Στο πλαίσιο της ανεπτυγμένης κοινωνικής της ευθύνης, η ομάδα της πόλης μας «αγκαλιάζει» την προσπάθεια αυτή και από κοινού με τον «Άη Βασίλη» θα διοργανώσει δύο δράσεις στα παιχνίδι της με τον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο.
 
Πιο συγκεκριμένα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου (16/01-17:15), στο ΔΑΚ Κομοτηνής, για την 18η αγωνιστική της Super League Ελλάδα 2015-16, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα από τους φιλάθλους αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανθρακικού, σε ειδικούς σάκους που θα είναι τοποθετημένοι στην είσοδο της Θύρας 1 και της Θύρας 2 του γηπέδου. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στο ΔΑΚ Κομοτηνής, η ημερομηνία και η ώρα διεξαγωγής του οποίου δεν έχουν οριστεί ακόμη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρόφιμα που θα συλλεγχθούν στους σάκους του «Άη Βασίλη» θα δοθούν στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής.
 
Ο «δωδέκατος παίχτης» της ομάδας λοιπόν, καλείται να δώσει βροντερό «παρών» το Σάββατο στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Όχι μόνο για να προσφέρει την απαιτούμενη στήριξη στην ομάδα της πόλης μας, ώστε αυτή να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά και για να δείξει το γνωστό του κοινωνικό πρόσωπο και να σκοράρει ένα εξίσου σημαντικό γκολ εκτός αυτού. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.