Ντ. Μπακογιαννη απο Ξανθη: «Στοχος μας να δημιουργησουμε κινητρα ωστε οι επιχειρησεις στη Θρακη να εχουν πραγματικο μελλον και προοπτικη»

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Ξάνθης με την Πρόεδρο της Διακομματικής και τοπικούς φορείς

Στην Ξάνθη βρέθηκε σήμερα η Πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης και βουλευτής της ΝΔ, κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Ο Νομός Ξάνθης είναι ο τρίτος και τελευταίος σταθμός στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας της στη Θράκη.

Η κ. Μπακογιάννη συνάντησε τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέλεπη και τοπικούς φορείς στο Δημαρχείο και δήλωσε ότι στις προτεραιότητες της επιτροπής είναι η ιεράρχηση των στόχων για την ανάπτυξη της Θράκης και η εκμετάλλευση της γεωγραφικής θέσης και της πολυπολιτισμικότητας ώστε να γίνει η Θράκη τόπος προσέλκυσης επενδύσεων αλλά και επισκεψιμότητας. Η ίδια τόνισε ότι συγκεντρώνει προτάσεις από όλους για να προγραμματίσει στην συνέχεια τα νέα προγράμματα ενίσχυσης για την περιοχή και την εκμετάλλευση των νέων χρηματοδοτικών εργαλείων που προκύπτουν από τον Covid-19 και θα βοηθήσουν την περιοχή.

«Στόχος», όπως εξήγησε η Πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής, είναι «να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τέτοιου είδους κίνητρα ώστε οι επιχειρήσεις οι οποίες υπάρχουν στη Θράκη να έχουν πραγματικό μέλλον και καλή προοπτική».

Δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη στο Δημαρχείο Ξάνθης:

Πηγή-βιντεό: xanthinews.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.