Νοσηλευτης ναρκωσε και βιασε 22χρονη νοσηλευομενη στη Δραμα

Μια υπόθεση που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό αποκαλύφθηκε την Πέμπτη

Μια υπόθεση, που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό, περιλαμβάνεται στο σημερινό αστυνομικό δελτίο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης ΑΜ-Θ. Πρωταγωνιστής ένας 47χρονος νοσηλευτής στο νοσοκομείο της Δράμας, ο οποίος συνελήφθηκε με την κατηγορία ότι νάρκωσε 22χρονη ασθενή και ασέλγησε σε βάρος της. Ο δράστης έπεσε στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας την Πέμπτη το πρωί. Είχε προηγηθεί καταγγελία στις αρχές, σύμφωνα με την οποία ο νοσηλευτής εισήλθε σε θάλαμο, όπου νοσηλευόταν η 22χρονη και αφού της χορήγησε αναισθητικό, φέρνοντάς την σε κατάσταση καταστολής, προέβη σε ασελγείς πράξεις, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε.

Μετά την καταγγελία υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι  προσέτρεξαν στο σημείο και συνέλαβαν τον νοσηλευτή. Σε κάδο απορριμμάτων του νοσοκομείου, καθώς επίσης και στην κατοχή του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κενό φιαλίδιο του φαρμακευτικού σκευάσματος, που είχε χορηγήσει στην 22χρονη, και μια χρησιμοποιημένη σύριγγα.

Σε έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν άλλα πέντε φιαλίδια του παραπάνω φαρμακευτικού σκευάσματος, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει  κατά το παρελθόν ο 47χρονος από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, κατηγορούμενος για βιασμό, βαριά σωματική βλάβη, έκθεση, υπεξαίρεση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.