Νικος Φακιριδης: Ο,τι θετικο εχει γινει στη Ροδοπη εχει τη σφραγιδα των λαικων αγωνιστων

Για ακόμη μια φορά κατέρχεται υποψήφιος στις εθνικές εκλογές με το ΚΚΕ

Ό,τι θετικό έχει γίνει στη Ροδόπη, έχει τη σφραγίδα των λαϊκών αγωνιστών της, με πρωτοπόρους τους κουμουνιστές, αλλά και τη σφραγίδα του ΚΚΕ, σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ κ. Νίκος Φακιρίδης. Αυτό θα πρέπει να έχει χαραγμένο βαθιά στο μυαλό του ο λαός της Ροδόπης, ώστε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου να σκεφτούν ότι αν θέλουν να υπάρξουν κάποια θετικά πράγματα στο πλαίσιο των αντιλαϊκών πολιτικών αυτών που θα μας κυβερνήσουν και μετά τις εκλογές, να καθυστερήσουν αντιλαϊκά μέτρα που υπάρχουν στη φαρέτρα και τα σχέδια τους, να ενισχύουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ.
 
Σήμερα σημείωσε, ο κόσμος γενικότερα απέχει από τα κοινά, γίνεται πιο συντηρητικός, αρκείται σε όλο και λιγότερα, λόγω της συνεχής διάψευσης των προσδοκιών από κόμματα που αυτοπροσδιορίζονται ως σοσιαλιστικά ή αριστερά, και όταν συμβαίνουν αυτά, δεν θα μπορούσε να μείνει αλώβητη η συμμετοχή την πολιτική, είναι νομοτελειακό αποτέλεσμα η μη ενασχόληση με την πολιτική του λαϊκού κινήματος, το οποίο είναι αποδυναμωμένο τα τελευταία χρόνια.
 
Σε αυτό το κομμάτι έχουν καθοριστικές ευθύνες και ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, και το ΠΑΣΟΚ παλιότερα, γιατί έννοιές όπως Σοσιαλισμός, Αριστερά, Κουμμουνισμός είναι συνυφασμένα στη συνείδηση των ανθρώπων με κάποιες δράσεις, ενάντια στο ΝΑΤΟ, την ΕΕ, τους αδύναμους, τις μειονότητες κτλ.
 
Όταν λοιπόν αυτά τα κόμματα, με αυτές τις ταμπέλες και στα συνθήματα, έφτασαν να κυβερνήσουν, τα γύρισαν όλα. Το ΠΑΣΟΚ θα έδιωχνε τις βάσεις και τις κράτησε, ο ΣΥΡΙΖΑ που θα έσκιζε τα μνημόνια έφερε καινούρια.
 
Όλα αυτά, στη συνείδηση του κόσμου, αντανακλώνται αρνητικά, ενώ και το συνδικαλιστικό κίνημα, με προέδρους δευτεροβάθμιων και τριτοβάθμιων να γίνονται υπουργοί, απαξιώθηκε και αυτό, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν οι ψηφοφόροι από την πολιτική.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.